FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO 3-0

Au fost la pământ! Ce note au luat dinamoviștii după umilința cu Chiajna

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 09:03

Dinamo a fost învinsă categoric de Chiajna, 0-3, în turul semifinalelor Cupei Ligii.

Forțat de accidentări și de programul încărcat, Rednic a trimis în teren mai mulți jucători care au evoluat mai puțin, precum Olteanu, Costache, Bartalsstovu și Rîmniceanu, dar aceștia nu s-au ridicat la nivelul titularilor.

Dinamoviștii au fost clar depășiți de jucătorii de la Chiajna și au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale acestui sezon. Șapte jucători de la Dinamo au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. Nici ceilalți jucători de la formația alb-roșie nu au impresionat, fiind notați cu 5.

De partea cealaltă, cei mai buni jucători ai Chiajnei au fost Milveski și Pena, cei care au marcat două dintre golurile formației ilfovene. Cei doi atacanți au primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

 chiajna dinamo

statistica

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (39)
gizeh
gizeh  •  11 Martie 2016, 18:17

stupidogs :))

grandetorito
grandetorito  •  11 Martie 2016, 15:43
Postat de Adi Mitrea pe 11 Martie 2016, 13:36

Fcspisti ciocu mic.vb de umilințe? Sa va aduc aminte : umilință inseamna când te părăsesc suporterii, când nu mai ai simbol si identitate, când nu ai stadion , când schimbarile le face un patron din lojă care isi trateaza angajații / colaboratorii ca pe niste *** scoase la mezat,când un infractor ca mimi a lovit un suporter, când acelasi infractor face echipa cu gheghe manelistul iar jucatorii alearga b ezmetici pe teren fara scop, când acelasi gheghe combina jucatorii lui gâlcă ca sa ii ia locul,FCSP $=UMILINȚĂ! MAI TACETI DRACULUI DIN GURA!

Asa intelegeti voi umilinta, cei care sustin o echipa saraca ce nu s-a mai intalnit cu titul de campioana de un deceniu. Umilinta este cand te bate o echipa de copii cu 5-1, cand o echipa mediocra te bate ca la tenis 6-1 sau cand rivala de moarte iti da o mana de goluri in Cupa Romaniei (5-2) si te bate sistematic de 5 ani incoace... Pastrati-va voi sigla si culorile si sa aveti parte numai de rezultate superbe ca cele mentionate mai sus.

plischi
plischi  •  11 Martie 2016, 14:45

n-au fost la pamant! au jucat pe plastic...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează