FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - CS U CRAIOVA 1-0

Avertismente pentru adversari de la Daniel Pancu: "Nici dacă băgăm echipa a doua nu sînt favoriţi" » Propunerea sa pentru postul de antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 20:37

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, nu crede că vreo echipă care va veni pe Giuleşti va fi favorită în viitorul sezon. Cel mai experimentat jucător al giuleştenilor e de părere că Marian Rada este cel mai potrivit pentru a fi antrenorul echipei. 

"Sîntem bucuroşi! A fost primul meci oficial şi am debutat cu o victorie la care puţini se aşteptau. Şi cu juniorii dacă am juca, nu s-a inventat echipă care să plece ca favorită de pe Giuleşti.

Singurul avantaj al nostru a fost că ne cunoaştem. Toţi cei care am fost pe teren am jucat şi în Liga a 2-a împreună. Totuşi, dacă situaţia nu se va schimba, vom fi una dintre echipele retrogradate.

Mergem să ne batem cu Steaua indiferent unde vom juca. Steaua va pleca mai favorită ca niciodată într-un meci cu Rapid. În situaţia asta de criză, Marian Rada e cel mai bun antrenor care ar putea să antreneze această echipă", a spus Daniel Pancu la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
rapidist_
rapidist_  •  17 Iulie 2014, 21:30
Postat de steaua.libera pe 16 Iulie 2014, 23:51

Tu ai scris bannerul pt Coman?

Impresionant numarul de lingvisti pe metru patrat de articol pe gsp. Si mai impresionat numarul de comentarii pe care la ai. Felicitari. Alege viata.

rinocerul_visiniu
rinocerul_visiniu  •  17 Iulie 2014, 08:28
Postat de tbone pe 16 Iulie 2014, 23:03

scri se scrie cu doi i, analfabetule care corectezi tu analfabeti =))) abia astept sa va rupem penele

ba prostule exista ,,google ''cauta in mortii tai ...cu de i ai tai la 'scri':))))

egodava
egodava  •  17 Iulie 2014, 08:17

Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (13)
Comentează