FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CONCORDIA - DINAMO, PE LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Blestemul Cioinac » Încă o achiziţie dinamovistă o comite grav la debut

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 21:57

Dinamo a luat un gol de cascadorii rîsului în meciul din Cupa Ligii cu Chiajna şi a adus aminte de un alt fotbalist care a gafat la debut.Portar nou venit de la Corona Braşov, Traian Marc s-a făcut de rîs încă de la primul său meci în culorile alb-roşii. Acesta a greşit flagrant la golul înscris de Olberdam.

Cum a decurs faza golului:
Wellington a primit o centrare de pe partea dreaptă, a întors mingea pînă la Olberdam, iar acesta a încercat o centrare de la 22 de metri, însă mingea s-a îndreptat uşor către poarta lui Marc. Dinamovistul era plasat foarte bine, dar balonul i-a trecut printre mîini şi a intrat în plasă.

Remember Cioinac
O altă achiziţie dinamovistă care a comis-o grav la debutul oficial în formaţia "cîinilor " a fost Ionuţ Cioinac, care a greşit decisiv într-un meci cu Viitorul Constanţa. În februarie 2014, etapa a 20-a, Dinamo a pierdut cu 1-2, iar Cioinac şi-a înscris în propria poartă şi a comis un penalty, care a fost transformat de Larie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
zecs93
zecs93  •  22 Iulie 2014, 16:58

marc e pilaf cu carne, e singuru portar din Romania care a luat 8 goluri intr-un singur meci, pt cunoscatori,meciu Vaslui-Corona 8-1 va spune ceva ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iulie 2014, 15:47
Postat de stelistulbrasov pe 22 Iulie 2014, 08:35

Fruntasul sekkukurist unikobiankokakakakaavebiankoakkakakaslugalekului respira....a primit ordin de la maiorul eftimie gelutu sa mai agite spiritele pe aici pana il mai vand si pe matei.....urmeaza lazar,rotariu etc si se mai gaseste pe acolo....apoi potopul...

stiu ca ma admiri si esti unul dintre numerosii mei fani. iti multumesc pentru devotament si te invit sa invingi gravitatia de pe varful Negoiu..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iulie 2014, 15:45
Postat de psihopatu23 pe 22 Iulie 2014, 01:55

Marc mi-a parut un portar constant. A facut o greseala, daca asta e blestem... jurnalism romanesc

corect. a gresit fundamental, dar au comis-o portari cu renume.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează