FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI - ASA TÂRGU MUREȘ, MÂINE, 20:30, TV DIGI, TV DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Boicot într-un meci din Cupa Ligii: "Probabil nu vom intra pe teren"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 18:34

Marius Croitoru, jucător la ACS Poli, a declarat că ia serios în calcul să nu intre pe teren la meciul de mâine seară cu ASA Târgu Mureș, din Cupa Ligii, dacă terenul ardelenilor va fi înghețat, precum în meciul cu Pandurii de duminică din campionat. 

"Așteptăm să vedem cum se va prezenta terenul la ora jocului, dar nu mă aștept la minuni. Ne va fi foarte dificil. Îmi e frică să nu mă accidentez, pentru că sănătatea e mai importantă decât orice.

Colegii mei au spus clar și răspicat că, dacă terenul nu va fi practicabil, nu vor intra în teren. Nu vor să riște viitorul lor și al familiilor lor.  Nu ai absolut niciun control asupra balonului pe un astfel de teren înghețat. Ne va fi foarte greu, nu ai niciun pic de stabilitate", a spus Croitoru la TV Digi Sport. 

  • ASA Târgu Mureș- ACS Poli, meci contând pentru semifinalele Cupei Ligii, se va disputa mâine, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ion2010
ion2010  •  20 Decembrie 2016, 20:10

Dau in scris ca doar gura e de Croitoru. Va juca 90 de minute, asta doar daca nu-l schimba Popa ca joaca slab

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close