FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Ce nu s-a văzut la TV din meciul Astra - Steaua » Cristi Tănase şi George Florescu, în prim-plan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 10:37

Steaua a pierdut ruşinos pe terenul celor de la Astra, scor 0-2, însă roş-albaştrii au izbutit calificarea în finala Cupei Ligii graţie rezultatului de 3-0 din tur. Costel Gâlcă a trimis un prim "11" format mai mult din jucători ce evoluează de-a lungul unui sezon doar cîteva minute sau deloc.
GSP.ro vă prezintă 4 momente care nu s-au văzut la televizor din timpul returului dintre Astra şi Steaua.

1. Cristi Tănase, aplaudat la scenă deschisă
Deşi cele două peluze ale Stelei sînt într-un conflict direct cu echipa şi nu mai vor să fie alături de aceasta, aseară, mai mult de jumătate din arena de la Giurgiu a fost ocupată de oameni care au încurajat Steaua. Acest lucru s-a văzut şi în minutul 60, cînd Cristi Tănase i-a luat locul pe teren lui Enceanu, iar decarul roş-albaştrilor a fost aplaudat în picioare de fanii de la cele două tribune.

2. Au uitat de tabelă
După prima reuşită a giurgiuvenilor, cea a lui Fatai, din minutul 70, oamenii care se ocupă de schimbarea scorului au uitat să modifice scorul timp de 3 minute, după care lucrurile au revenit la normal.

3. Geo Flores, aclamat de suporterii Astrei
George Florescu pare să fie cel mai iubit dintre "astrali" la Giurgiu, lucru dovedit în minutul 73, cînd a fost scos de pe teren, în locul său intrînd Yahaya. Florescu a fost aclamat de fanii din peluză ai giurgiuvenilor. Mijlocaşul a fost singurul jucător al Astrei care a ieşit de pe teren şi a fost aplaudat de propriii suporteri.

4. Talanga suporterilor
Pe întreg parcursul jocului s-a auzit sunetul unei tălăngi care venea dinspre peluza unde stăteau suporterii Astrei.

Steaua o va întîlni pe Pandurii în finala Cupei Ligii, meci programat pe 20 mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
conicor2008
conicor2008  •  12 Martie 2015, 20:46

"Pe Geo Flores l-au aplaudat frenetic suporterii din peluza!!" Care, aia cu suporteri pictati?

andrei.f
andrei.f  •  12 Martie 2015, 11:14

Mă, handi de ziarist, calificarea în finala unei cupe este o performanţă !

ochi_ager
ochi_ager  •  12 Martie 2015, 10:48

La așa articol, un comentariu pe măsură al maistrului ottobraun... Nu-i taie nimeni unghiuța de la deștu` mic? Că, Doamne ferește, pierdem o valoare...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează