FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CUPA LIGII

Cel mai bun jucător dinamovist trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Poli: "N-am mai luat un trofeu de mult timp"

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 13:23

Sergiu Hanca abia așteaptă finala Cupei Ligii cu ACS Poli, care este astăzi, de la 20:00, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Fotbalistul lui Dinamo revine în primul "11" după ce la partida din ultima etapă a sezonului regular, cu Astra, 1-1, a lipsit din cauza unei accidentări. 

"Sunt foarte bucuros că am fost convocat la echipa naţională, dar acum suntem concentraţi pentru meciul de sâmbătă seară, pentru că înseamnă foarte mult pentru noi acest trofeu.

Trebuie să fim concentraţi doar pentru meciul de sâmbătă. Ştiu ce înseamnă să joci cu un trofeu pe masă, e un trofeu important, foarte bun pentru CV-ul nostru.

Sunt foarte fericit că avem ocazia să jucăm cu trofeul pe masă după ce am făcut-o săptămâna trecută. Dinamo nu a mai câştigat un trofeu de mulţi ani. E un trofeu care nu există în vitrina clubului şi vom da totul pentru a-l câştiga", a zis Sergiu Hanca.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  20 Mai 2017, 15:16

Si care e semnalul de alarma? Dlor ce mi-ati dat crtonas galben, ce se intampla?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close