FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3, 2-7 LA GENERAL

Concluziile lui Mutu după victoria clară cu Steaua

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 22:15

 Adrian Mutu a lăudat prestația jucătorilor dinamoviști în partida retur cu Steaua, din semifinalele Cupei Ligii, câștigată de Dinamo cu scorul de 3-1.

"Mă bucur că am câștigat și seria pozitivă continuă. Mă bucură acest comportament pozitiv, această dorință de a câștiga fiecare meci.

Fiind rivala noastră, victoria are alt gust, dar încă nu am câștigat trofeul, vom aborda cu multă seriozitate finala cu Timișoara. Pe hârtie suntem favoriți, dar trebuie să fim atenți în finală, și adversarii își vor dori să câștige acel meci.

Mai avem un meci, cel cu Pandurii, care este unul foarte important, pe care sper să-l câștigăm și să mergem în play-off", a spus Adrian Mutu, la TV Dolce Sport.

Dinamo s-a impus cu scorul general de 7-2 în dubla manșă jucată contra Stelei, din semifinalele Cupei Ligii și va întâlni ACS Poli Timișoara în ultimul act.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  02 Martie 2017, 09:54

Dah,nea Adi,vezi ca se poate si cu tineri romani,de ce nu le dati sanse mai multe pustilor talentati din curtea lui Dinamo,in loc sa aduceti toate ,,muraturile''gen Bawab,Rivaldinho,Mhalangu etc..!?Pentru cine a avut ,,ochi sa inteleaga''sa vazut aseara,de ce trebuie ,,fortati'' un alde Popa,Patrick si altii ca Dundea,Tarcoveanu etc,in meciuri cu miza, ca sa ai si ,,viitorul'' asigurat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează