FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

Contra, la primul Derby de România ca antrenor » Ce spune despre Steaua și Reghe: "Așa va fi după criticile patronului"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 11:02

Cosmin Contra va juca mâine primul derby cu Steaua în calitatea de antrenor și a susținut o conferință înainte de duelul din returul semifinalelor Cupei Ligii.

"Mă aflu înainte de primul derby ca antrenor al lui Dinamo. Venim după două victorii care sper să ne dea moral înainte de cele două finale care ne așteaptă în această săptămână.

Să nu uităm că Steaua este o echipă bună, cu jucători buni. Vor avea o trăsărire de orgoliu după criticile patronului. Trebuie să fim atenți la începutul meciului și trebuie să speculăm orice greșeală pe care o vor face. Trebuie să marcăm. Steaua are mulți jucători care pot face diferența, iar Alibec este unul dintre ei. 

Băieții sunt bine din punct de vedere fizic și moral. Știu că dacă intrăm relaxați vom avea parte de surprize în meciul cu Steaua. Voi trata meciul la fel care oricare altul. Nu este nimic diferit și nu voi face schimbări mari și nu voi folosi rezervele. Vor lipsi doar Dielna și Brănescu.

Jucătorii au reușit ceva extraordinar în aceste două săptămâni. Putem să câștigăm un trofeu după 5 ani", a spus Cosmin Contra la conferința de presă. 

"Reghecampf este cel mai important antrenor al Stelei din ultimii 10 ani. A câștigat trofee și trebuie să fie respectat. Eu îl respect" Cosmin Contra

  • Steaua - Dinamo este miercuri, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează