FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA 1-2

Costel Gâlcă dezvăluie de ce s-au luat la bătaie Pîrvulescu şi Coman: "Nu e normal aşa ceva!". Ce nemulţumire mai are antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 23:06

Costel Gâlcă a explicat la finalul partidei cu Rapid, 2-1 în Cupa Ligii, ce îmbunătăţiri mai aşteaptă de la echipa sa. Antrenorul Stelei a anunţat din nou că aşteaptă întăriri.
"A fost un joc bun în prima repriză, pînă prin minutul 30. Am început bine şi partea a doua, dar vreau mai multă constanţă. Ei ne-au pus probleme pe finalul primei reprize, pentru că am intrat în jocul lor, în loc să menţinem posesia.

Eu aştept să mai vină jucători, sper ca pe viitor să mai vină jucători pentru că avem nevoie de mai mulţi jucători.

Pîrvulescu mi-a spus că a fost înjurat de Coman. L-a înjurat de mamă, nu e normal să se întîmple aşa ceva", a declarat Gâlcă la Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
lucianostelistu
lucianostelistu  •  20 Iulie 2014, 16:12

CARE COMAN ?????????????? .............. CEL DE LA PETROLU ??? sau unde dracu e ????????????? coman jegosu de la rAPID??????????????????............portarul????????????????????????? ............... CARE COMAN ??? AAA... NEGRUL ALA , AMPUTITUL ALA , TIGANUL ALA , ROMUL ALA DIN POARTA RAPIDULUI ???? aaaaa... bun portar..............

inexistentus
inexistentus  •  20 Iulie 2014, 13:24

Iti faci mila de niste tzzigani, joci cu rezervele sa nu-i bati prea rau...si ei te-njura.

tbone
tbone  •  20 Iulie 2014, 08:35
Postat de teo94_rapid pe 20 Iulie 2014, 01:02

2-1 contra unor jucatori de liga a 2-a neplatiti de 1 an, felicitari, campioana Romaniei.

daca jucam cu prima echipa cred ca plangeati 3 zile cat tine nunta la gitani sincer :))) ziceti mersi ca Galca e domn si nu a vrut sa va dea sa sariti de 2 ori intr-o saptamana, in campionat sigur baga prima echipa pt acolo e pe puncte :D sa vedeti atunci cine e campioana Romaniei, cu Sanmartean la mijloc si Szukala in aparare :D nu pusti ca Valceanu-Gradinar-Pham-Cojocaru-Aldea-Tosca....astia sunt sub 20 de ani prietene...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează