FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Derby cu conturile goale » "Câinii" nu şi-au primit salariile pe luna trecută: nu vor primi nici prime în cazul unei victorii cu Steaua » Ce spune Dănciulescu

Vali Lazăr (în negru) și ceilalți dinamoviști încep să simtă și ei ce înseamnă să joci fără să fii plătit, așa cum se întâmplă la 70% din cluburile Ligii 1
Vali Lazăr (în negru) și ceilalți dinamoviști încep să simtă și ei ce înseamnă să joci fără să fii plătit, așa cum se întâmplă la 70% din cluburile Ligii 1

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2016 00:00

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, susține că jucătorii își primesc salariile la timp și că totul e în regulă din acest punct de vedere de când Ionuț Negoiță e în "Ștefan cel Mare".

UPDATE 12:00

"Nu înțeleg de ce se face atâta tevatură și de unde apare ideea că ar fi echipa nemulțumita. Știu și băieții, am vorbit și cu ei. Luni a fost virată jumătate din sumă, iar până la finele lunii urmează să se plătească integral.

De cand a venit domnul Ionuț Negoiță la Dinamo, salariile au fost plătite de fiecare dată la timp, pe 15 ale lunii. Așa că nu are rost să se facă prea mare caz din chestia asta".

Mutu l-ar fi sfătuit pe Negoiţă să nu dea nici prime pentru jocul cu Steaua de diseară.

Ionuţ Negoiţă s-a lăudat mereu că Dinamo e printre puţinele cluburi din România care plătesc salariile la zi, câteodată fotbaliştii "câinilor" primind banii chiar mai repede decât datele stipulate în contract. Acum, şi acest mit a murit!

Conform surselor Gazetei, jucătorii trupei din Ştefan cel Mare ar fi trebuit să-și încaseze salariile pe luna noiembrie în data de 15 decembrie. Totuși, când şi-au verificat cardurile bancare, Rotariu şi compania au avut o surpriză neplăcută, conturile fiind goale!

Conform aceloraşi surse, fotbaliştii au fost foarte deranjaţi având în vedere că acest lucru s-a întâmplat fix în pragul Crăciunului: "Băieţii s-au enervat rău de tot, nu au bani să meargă la cumpărături de Crăciun pentru soţii, copii, familie şi aşa mai departe. Deși li s-a promis ferm că vor intra banii, acest lucru nu s-a întâmplat!".

Văzându-se neplătiţi, roș-albii l-au chestionat pe directorul sportiv Ionel Dănciulescu. Acesta a discutat cu conducerea și le-a transmis că banii vor intra în conturi luni, 19 decembrie. Nici noul deadline nu a fost respectat, astfel că elevii lui Andone vor evolua în ultima partidă din 2016 cu gândurile nu doar la adversar, ci și la restanțe.

Sursele GSP au mai dezvăluit că Negoiţă a dorit să le făgăduiască dinamoviștilor prime pentru o eventuală calificare în finala Cupei Ligii, ca să compenseze neplata la timp a salariilor, dar directorul general Adrian Mutu nu ar fi fost de acord!

"Briliantul" l-ar fi sfătuit pe finanțator să profite de faptul că jucătorii se ambiţionează şi gratis într-un joc cu Steaua, aşa că nu e cazul să pluseze în această situaţie.

La rivali, întârzierile sunt obişnuite

La Steaua, fotbaliştii sunt obişnuiţi ca salariile să nu le intre la timp, dar acest lucru este ştiut şi acceptat de elevii lui Reghecampf. Gigi Becali achită toate contractele o dată la două luni, iar roș-albaștrii sunt avertizați de acest lucru încă de când semnează. Cel mai bine plătiți steliști sunt Toșca și Pintilii, ambii cu câte 15.000 de euro lunar.

10.000 €este contractul lunar al lui Nemec, cel mai mare de la Dinamo în acest moment. Media salarială în Ștefan cel Mare e de circa 4.500 de euro, mai puțin de jumătate decât la Steaua

steaua dinamo semifinale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
fangigi
fangigi  •  22 Decembrie 2016, 19:20

Vor bani? Dupa rezultatele cu gazul si iasul eu nu le-as mai da nici buna ziua!

896192067117678
Nello Milano  •  22 Decembrie 2016, 17:58

Ma caccaoo pe gsp ! Ueee sugoiului Ioanitoaia !

lecram55
lecram55  •  22 Decembrie 2016, 15:35

Gazeta Servitorilor Păstorului trebuia că zică ceva de Dinamo, *** ***. De la FCSB ? sau cum se va numi? :))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează