FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Dezvăluiri despre viața extrasportivă a lui Patrick Petre: "Am vorbit cu el și i-am zis că nu vreau să-l bat! Cel mai important e anturajul"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 12:09

Florentin Petre, tatăl lui Patrick Petre, a vorbit despre situația fiului său și despre problemele extrasportive pe care le-a avut de-a lungul ultimilor ani.

"Patrick a arătat că are calitate. El dorea foarte mult să plece și să joace, dar eu am luat decizia ca el să rămână la Dinamo. I-am spus să aștepte, că la fotbal să mai întâmplă așa ceva. I-am zis că o să vină și rândul lui și că o să intre să joace.

Eu pot spune că acum un an și jumătate am avut un moment cu el, în care am vorbit două ore. I-am zis că nu vreau să-l bat și că îi vreau binele, trebuie să își arate talentul. Pentru un copil de vârsta lui, cel mai important este anturajul. Dacă ai un anturaj dubios, poți ajunge să faci lucruri necugetate.

Și eu am fost de vârsta lui și a trebuit să îi explic perioada mea. Înțeleg că este tânăr și că are nevoie de anumite chestii, dar la fotbal nu se acceptă asta dacă vrei să ajungi la un nivel mare", a spus Florentin Petre la TV Digi Sport.

Patrick Petre a marcat un gol și a obținut un penalty în victoria lui Dinamo contra Stelei, 3-1, în semifinalele Cupei Ligii.

"Patrick trebuie să-și bage mințile în cap" Cosmin Contra, antrenor Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
englezu
englezu  •  02 Martie 2017, 18:41

Felicitări, Piticule ! Ai grija de el ! Anturajul a distrus multe cariere promitatoare !

aldo_m
aldo_m  •  02 Martie 2017, 16:09

incrderde dar si copilul sa se potoleasca cu viata extra ca poate ajunge ca mitea sau mai rau mai stie cineva ceva de mitea

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Martie 2017, 14:42

De cand spun ca Dinamo are solutii in propria curte ??? e nevoie doar sa li se dea incredere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează