FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CONCORDIA - DINAMO, AZI ORA 21, LIVETEXT GSP.RO, LOOK TV

Dinamo inaugurează azi gazonul artificial de la Chiajna » Lipsesc doi jucători importanţi, dar Stoican e optimist: "Vrem toate trofeele"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 11:10

Dinamo îşi face debutul oficial în noul sezon azi la Chiajna, în optimile Cupei Ligii. Un detaliu inedit este că roş-albii vor inaugura gazonul artificial montat pe arena Concordiei. Partida va avea loc de la ora 21, liveTEXT pe GSP.ro şi televizat de LookTV.
"Nu ne încurcă deloc planurile că jucăm pe un gazon artificial. Noi mergem să jucăm şi să câştigăm indiferent de condiţii. Suntem pregătiţi, am făcut antrenamente foarte bune şi sunt sigur că avem toate atuurile să ne impunem în meciul nostru de debut din noul sezon", a declarat antrenorul dinamovist Flavius Stoican pentru Ring.

"Am un lot bun în care am mare încredere înaintea primului meci. Ne vor lipsi Matei şi Filip, pe care sper să îi am cât mai repede apţi de joc pentru următoarele partide. Pentru noi sunt importante toate trofeele, iar jocul cu Chiajna este extrem de important deoarece este primul din acest sezon. Sper să pornim cu dreptul deoarece noi vrem să ne batem pentru toate trofeele, indiferent că e vorba de campionat, Cupă sau Cupa Ligii", a mai spus Stoican.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
djsteve
djsteve  •  21 Iulie 2014, 20:47

Astazi, 21 iulie 2014, Cupa Ligii LIVE VIDEO FREE !!! 21:00 » Concordia Chiajna - FC Dinamo Bucuresti » Meciul este LIVE VIDEO GRATIS pe WWW.DIGI-HDSPORT.COM

neuer1606
neuer1606  •  21 Iulie 2014, 20:29
Postat de msr_ms pe 21 Iulie 2014, 20:18

mai joaca rus?si-oi vrea sa spui(adica scrii) ca v.lazar si rotariu dorin sunt in pragul pensiei...

Nu stiu, formatia este luata din Ring... ________________________________________________________________________________________________________ Asta este formatia din Ring, ziarul pocaitului, dar acum vad ca este si Rus. :))))))))))))

neuer1606
neuer1606  •  21 Iulie 2014, 20:20
Postat de msr_ms pe 21 Iulie 2014, 20:18

mai joaca rus?si-oi vrea sa spui(adica scrii) ca v.lazar si rotariu dorin sunt in pragul pensiei...

:)))))) ___________________ Eu ma refer la jucatori din propria pepiniera.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează