FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA 1-2

Discurs tranşant al lui Claudiu Keşeru, eroul Stelei din meciul cu Rapid: "Nu sînt genul care să stea pe bancă, vreau să joc!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 23:25

Claudiu Keşeru a fost decisiv în meciul cu Rapid, scor 2-1. Atacantul neagă faptul că şi-ar dori să plece, dar recunoaşte că nu se poate mulţumi cu statutul de rezervă.
"Mă simt foarte bine că am reuşit să înscriu de două ori, dar mai ales de faptul că am reuşit să joc. Chiar dacă a fost un stadion aproape gol, am reusit să cîştigăm, într-o atmosferă frumoasă. Pe fazele fixe, rapidiştii ne-au pus probleme, erau cu un cap mai mari decît noi. Am observat asta de cînd am ieşit de pe teren.

E clar că nu mă mulţumesc cu statutul de rezervă şi vreau să demonstrez că merit să fiu titular. Nu vreau să plec, dar nu sînt genul de fotbalist care să stea pe bancă şi să aştepte banii la finalul lunii.

O să avem un meci greu cu norvegienii miercuri, ei au pierdut meciul de astăzi, sper să cîştigăm şi să nu avem emoţii. Nu mă gîndesc la viitorul adversar din Ligă, vreau mai întîi să cîştigăm cu Stromsgodset la Bucureşti. La meciul din campionat cu Rapid vreau să fie un stadion plin. Sînt fericit că Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc", a declarat Keşeru la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
robotzel
robotzel  •  20 Iulie 2014, 23:08
Postat de tbone pe 20 Iulie 2014, 08:32

keseru e mult peste Iancu

daca esti capabil sa compari mere cu pere se poate sa ai dreptate. daca vrei sa compari mere cu mere si pere cu pere s-ar putea sa nu alegi bine jucatorii. este ca si cand incepi sa compari pe keseru cu cojocaru. care dintre ei este mai bun?

mirceaoctavianmarin
mirceaoctavianmarin  •  20 Iulie 2014, 11:52

dute in franta si joaca MAGARULE

blacksun_14
blacksun_14  •  20 Iulie 2014, 10:41
Postat de blacksun_14 pe 20 Iulie 2014, 10:40

probabil miercuri vom vedem o steaua cu keseru in fata si iancu in drepta, chipciu centru si dodel in stanga

vedea^

Vezi toate comentariile (17)
Comentează