FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII 3-0

După ce a luat Cupa Ligii, Chipciu ironizează Dinamo: "Lupii pe care îi au acum nu i-au mai avut niciodată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 22:52

Chipciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai finalei Cupei Ligii cîștigate de Steaua în fața Pandurilor, scor 3-0.

După o partidă reușită, mijlocașul campioanei nu a uitat de marea rivală din Ștefan cel Mare și a ironizat-o în momentul în care a fost întrebat de sigla și palmaresul Stelei.

"Important e că noi avem palmaresul, asta e tot ce contează, nu sigla. Dinamo și-a schimbat stema de 100 de ori. N-au avut niciodată pe stemă lupii pe care îi au acum... sau cîini... ce sînt", a spus Chipciu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  21 Mai 2015, 15:50

Va agitati prea mult prea mult ptr comentariile unui ***.Stiti de ce e posibil ca FCSB sa piarda rusinos titlul? Tocmai ptr ca acolo se respira doar inganfare si aer de superioritate,pe ei ii intereseaza mai mult sa vorbeasca de Dinamo,ASA, Rapid,Petrolul decat sa vada ce este in ograda proprie, ca au un joc de toata jena nu zice nimeni.Duckadam la fiecare interventie televizata din ultimile doua spataman I,indiferent de subiect, zice el ceva de ASA.Bai baieti uitati-va la voi si vedeti-va de steluta voastra in N cloture.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistul1
stelistul1  •  21 Mai 2015, 15:23

Aveti pe naiba palmaresul. Mai bine ti-ai vedea de manelismele tale prin alta parte, ca ironiile tale marca regheprodan sunt absolut penibile. Invata sa-ti respecti adversarul, fie rapid sau dynamo daca vrei sa joci la Steaua bai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

disclosure
disclosure  •  21 Mai 2015, 14:41
Postat de sorin.pch pe 21 Mai 2015, 11:47

esti *** tare, STII ce este un palmares ***?! este doar o statistica.... aceasta nu se poate instraina, adica becali nu a detinut NICIODATA plamaresul stelei nimeni nu poate detine palmaresul altcuiva,ACESTA NU A FOST INTRAINAT ODATA CU MARCA, CA NU SE INTRAINEAZA, el a detinut doar marca, marca prin care se poate lega de acea istorie si statistica, marca=nume sigla culori, DOAR PRIN ELE te poti folosi de istoria si performantele echipei, asa cum becali se lauda ca ei sunt castigatorii cupei campionilor si atatora campionate detinind DOAR MARCA, acum cand nu o mai detine, cum poate el justifica ca tot ce se lauda el ca detine prin marca inca mai sunt la el? ti-am explicat asa ca la ***, poate intelegi ceva

Da bai , nu se poate instraina , nu se poate vinde si mai stiu eu ce , DAR n-are nicio treaba cu marca :)) , el se obtine prin succesiune sportiva , ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează