FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA 4-1

Echipa lui Reghecampf, desființată de un mare stelist: "Jocul nu are orizont, e o echipă fără identitate" » Laude pentru Andone

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 22:56

Gabi Balint a analizat prestația celor două echipe după derby-ul din Cupa Ligii, 4-1, lăudând tactica pe care a abordat-o Dinamo și desființând jocul echipei lui Reghecampf.

"Dinamo a abordat perfect meciul cu Steaua. I-a cedat balonul Stelei, dar a fost puternică pe contraatac

Andone a știut cum să o bată pe Steaua, a avut curajul să lase doi jucători importanți pe bancă, pe Lazăr și pe Rotariu. 

E momentul lui Dinamo, sunt nouă meciuri de când Steaua nu a mai câștigat. Dinamo merită felicitată, a avut o eficiență extraordinară, a marcat la aproape toate contraatacurile pe care și le-a creat."

Fostul jucător stelist a analizat și jocul echipei lui Reghecampf, pe care l-a criticat în termeni duri.

"Steaua a fost aceeași echipă fără orientare , cu posesie laterală, dar fără să conteze aporape de poartă.

Jocul Stelei nu are orizont, e o echipă fără identitate. Jucătorii care au venit nu se pot ridica la nivelul de dinainte să vină la Steaua, nu-mi explic de ce. La Steaua nu funcționează nimic", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
811730288915362
Constantin Luca  •  24 Decembrie 2016, 13:03

lnafara de urarile de multi ani,sanatate,sarbatori fericite,un singur sfat,APROPIETI JUCATORII,UNITIVA SA FITI OFAMILIE ADEVARATA,SA VA AJUTE DUMNEZEU LA GREU...

martinpen
martinpen  •  24 Decembrie 2016, 09:07
Postat de Dan Antoniu pe 24 Decembrie 2016, 05:15

are dreptate balint, cine spune ca jocul are orizont si exista un inteles , se minte. Fiecare joaca ce vrea, parca au fost adusi de pe strada si pusi sa joace. atunci ce rol are antrenorul ? RUSINE !! sa plece nesimtitul de reghe, sta ascuns dupa fustele si contractele lui nevasta-sa !

Cum nu stii ce rol are Reghe ? Rolul lui e sa aduca si sa vanda jucatori. Cei care sunt acum la Steaua, au fost epuizati la antrenamente, pusi sa joace pe posturi complet straine lor si acum Gigi va aduce altii, dupa ce va apela la Prodanca sa-i vanda pe astia... E simplu, comisionul de transfer ajunge la familia Reghe, deci el are tot interesul sa schimbe jucatori cat mai multi.

10212238335379454
Motrescu Mihai  •  24 Decembrie 2016, 05:59

si ca un mic exercitiu de inteligenta,sa presupunem ca viitorul lui HAGI castiga campionatul...pac,pac,se iau la pachet 7-8 jucatori campioni,langa care se adauga restul pana la 11 stelisti ,daca o mai fi vreunul pana atunci.Pricepe cineva ca,teoretic vorbind,steaua,prin jucatorii din lot,e campioana in fiecare an,ca de obicei?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează