FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - CHIAJNA 2-1

Emil Săndoi crede că au fost două greșeli de arbitraj fatale: "Am dubii în privința penalty-ului"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 23:06

Emil Săndoi și Marius Pena sunt de părere că Steaua a învins în urma unui penalty acordat ușor, iar antrenorul Chaijnei a subliniat că mai echitabil ar fi fost un meci decis la loviturile de departajare.

”Îmi pare rău că s-a terminat așa. Sunt mulțumit însă de joc, pentru că sunt convins că jucătorii mei au dat totul pe teren. Am dubii în privința penalty-ului acordat Stelei. Poate și la duelul dintre Cristescu și Tamaș din prima repriză erau circumstanțe de penalty.

Cred că am arătat și plusuri în jocul de azi, chiar dacă am pierdut jucători importanți în pauza dintre sezoane”, a spus Emil Săndoi la DolceSport.

"Am înțeles că la Cristescu a fost mult mai mult penalty decât a fost la Steaua. Este păcat că s-a întâmplat așa, dar acesta este fotbalul", a adăugat și Pena.

Steaua a învins în prelungiri Concordia Chiajna, cu 2-1, în finala Cupei Ligii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
722592111175990
Florin Ionescu  •  18 Iulie 2016, 00:50

abia a inceput sezonul ca au inceput si mizeriile. Probabil ca asa va continua tot sezonul. Hai la revedere fotbal romanesc.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  18 Iulie 2016, 00:39

***, Penalty clar si logic 100% pentru Steaua ! Cum a dat italianul penalti pentru cocosi in meciul cu germania ?? , exact aiurea ... deci nu mai vorbiti prostii ... arbitrul este acoperit de regulament, penalty clar pentru Steaua si victorie categorica Steaua ! Bravo baieti haideti cu titlul 28 ! FORTA STEAUA BUCURESTI !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crist_razvi
crist_razvi  •  18 Iulie 2016, 00:06

HOTIIIIIII! De ce nu scrieti mai baieti (GSP), ca a fost hotie pe fata? Pai daca era invers....vuiau ziarele!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează