FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

EXCLUSIV Ganea, reacție tranșantă după Steaua - Dinamo 1-3: "Așa vrea antrenorul din Pipera! Steaua joacă ce visează ciobănașul" » Declarații suprinzătoare despre Contra

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2017 11:33

Ionel Ganea, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre victoria "câinilor" în fața Stelei, 3-1. Fostul atacant a spus că echipa lui Reghe suferă din cauza schimbărilor dese care sunt făcute în echipa de start.

"Meciul a fost tranșat încă din tur. Dacă vedeți, în acest an, Steaua nu a dat niciunei echipe 3 goluri. Pe Craiova a bătut-o cum a bătut-o, cu CFR și Voluntari a făcut egal, iar contra echipelor puternice nu a marcat mult. Înscrie greu Steaua.

Echipa suferă din cauza schimbărilor făcute de la meci la meci în defensivă. Este nevoie de stabilitate. Tamaș este un jucător foarte bun, dar nu pe partea dreapta. Se fac aceste schimbări pentru că așa vrea antrenorul din Pipera. Steaua joacă ce visează noaptea ciobănașul. El e antrenorul.

Am văzut că Becali a zis că nu-l interesează rezultatul, dar nu se poate așa ceva. Orice meci Dinamo - Steaua rămâne în istorie. Mereu contează rezultatul.

Dinamo joacă foarte bine după numirea lui Contra. A fost o decizie foarte bună. Sper să poate să continue cu aceste rezultate", a spus Ganea pentru GSP.RO.

"În play-off sper să conteze două echipe, Viitorul și Dinamo. Mi-ar plăcea ca Viitorul să câștige campionatul. Hagi a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc și merită să ia titlul.

Este singurul care are un proiect pe termen lung și care dă credit tinerilor. Face o treabă foarte bună. Acum are jucători cu o experiență mai mare decât anul trecut și poate câștiga campionatul"  Ionel Ganea 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Martie 2017, 18:33

Ai dreptate, super-inteligentule... Imi pun cenusa in cap si adaug: Bakunin si lapusneanul. Alta intrebare?

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  02 Martie 2017, 16:15

Cei care îi spun în față ce gândesc despre el sunt foarte puțini!Restul se *** pt.câțiva bănuți aruncați de Gigel Becali.Eu mă-ntreb cum îşi privesc soțiile şi copii în ochi?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Martie 2017, 15:57

cfr este cea mai valoroasa echipa din liga 1 si asta se va vedea in playoff

Vezi toate comentariile (15)
Comentează