FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3

FOTO Eric "The King" şi cum să ţii cu rivalul rivalului » Cum s-a desfășurat duelul galeriilor, versiunea 2017

Fanii dinamovişti au fost din nou la înălţime +6   FOTO
Fanii dinamovişti au fost din nou la înălţime

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2017 00:00

Fanii dinamovişti au surprins cu un banner-manifest-citat din Cantona, după care au apostrofat CSA. "Partizani" ai actualei Steaua, roş-albii au fost contraţi de suporterii rivalei, care au scris: "FCSB nu e Steaua"!

Culmea ultimului Derby de România: 8.600 de dinamovişti care înjură CSA, prin analogie recunosc actuala Steaua a lui Gigi Becali, iar în cealaltă peluză suporterii echipei lui Reghe, veniţi la meci, iar galeria, câteva sute, afişează un banner pe care scrie: " FCSB nu e Steaua"!

În confruntarea echipelor cu cea mai glorioasă istorie, dar care nu se ştie dacă şi cât le mai aparţine din ea, la rampă au ieşit din nou  suporterii. "Câinii" au fost prezenţi ca de obicei, bine că au sosit şi steliştii, indiferent de conglomeratul de litere cu care simpatizează.

Pace cu duşmanul

Dinamoviştii au repurtat un prim succes, prin a-i convinge pe organizatorii meciului, inclusiv pe oficialii Stelei!, să poată intra cu recuzita pregătită la derby. Iar Gigi Becali şi ceilalţi au fost "recompensaţi" cu apostrofările aduse CSA. S-a trecut peste episodul "Doar Dinamo Bucureşti" de la meciul cu Manchester City din play-off-ul Champions League.

În schimb, elevii lui Contra au intrat pe teren cu tricouri ce purtau acest slogan, ajuns motto printre "câini". Fini observatori ai noutăţilor din fotbal, dinamoviştii l-au taxat şi pe MM Stoica pentru escapada bahică de la Zurich.

Poezie de "ultraşi"

"Câinii" au impresionat printr-un banner-manifest-citat din Eric Cantona: "Poţi să-ţi schimbi soţia, orientarea politică, religia, dar niciodată... Nu-ţi poţi schimba echipa de fotbal cu care ţii". Imediat o bucată din mesaj a fost acoperită de un alt mesaj, "durerea" de ani a roş-albilor: "Vrem stadion!".

Bonus: amenda ce va sosi pe adresa clubului pentru materialele pirotehnice aruncate din peluza dinamovistă. Steliştii au prins şi ei firul coregrafiei pregătite de rivali, însă oful şi l-au vărsat tot pe ai lor: "Poţi înfiinţa zeci de echipe de fotbal, sute de steme, mii de culori / Un singur lucru nu poţi schimba. Steaua suntem noi!".

Dar nu trebuie trecut cu vederea nici banner-ul afişat la tribuna a II-a, cu toate că avea ştaif de reclamă: "Unica Steaua e acum în Liga 1", la care erau ataşate ambele steme.

May s-a rupt iar cu Steaua!

Se întâmplă ceva ciudat cu May Mahlangu atunci când joacă împotriva Stelei. În manşa tur, a contribuit cu un gol la victoria cu 4-1, apoi a ieşit accidentat după nici jumătate de oră.

Aseară, s-a rupt iar, tot cu rivalii, ieşind de pe teren în minutul 23, un minut mai târziu "Guriţă" introducându-l pe Palici. Sud-africanul are probleme musculare, riscă să piardă mai multe săptămâni.

Astăzi va efectua un control medical amănunţit, nu este exclus chiar să încheie prematur sezonul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează