FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI - DINAMO 0-2

FOTO Liga fericirii » Dinamoviștii au trăit la intensitate maximă bucuria primului trofeu după 5 ani de secetă

Rivaldinho a fost copleșit de emoțiile primului trofeu +5   FOTO
Rivaldinho a fost copleșit de emoțiile primului trofeu

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

"Haita" a petrecut pe teren, în tribune și pe iarba Arenei Naționale, după ce celebrul suporter "Mutu" a ajutat la înmânarea trofeului Cupei Ligii. Fanii au invadat terenul, chiar dacă au fost blocați la început de forțele de ordine.

Jucătorii și antrenorii și-au adus alături soțiile, iubitele, copiii, cu toții au imortalizat momentele de extaz. După aceea, au fost la hotelul lui Negoiță, aici au cinat și au sărbătorit cu tort și cu șampanie.

Fotbaliștii s-au reunit apoi într-un club din Capitală, unde s-au distrat până spre dimineață. De ieri au intrat în vacanță. Reunirea e prevăzută pe 11 iunie.

Cine rămâne?

Dacă Palici a dezvăluit că ia în calcul să continue în Ștefan cel Mare, Dielna are șanse infime, francezul dorind un salariu stagional de peste 20.000 de euro! Cerniauskas a plecat deja din România, și-a luat "La revedere!" de la suporteri, însă s-ar putea întoarce.

Depinde de Penedo, căruia Dinamo i-a oferit o clauză specială pentru a prelungi angajamentul: un nou acord doar dacă renunță la naționala panameză, pentru a scăpa de drumurile lungi! Portarul de 36 de ani e dorit și de Las Palmas.

Romera, în schimb, vrea să continue. Spaniolul a sărbătorit cu soția și cu băiețelul lor nou-născut.

"Am avut o mică discuție cu plecarea mea la națională, o să vorbim mai multe după vacanță. Dinamo joacă, spun eu, cel mai frumos fotbal din România acum. A fost un vis să vin în această parte a Europei și să am rezultate"
Jaime Penedo, portar Dinamo

"Sunt brazilian, dar nu știu să dansez. Mă bucur însă teribil de tare de primul trofeu din cariera mea. La anul, vreau mai multe cu Dinamo. Și sper să marchez și mai multe goluri, sunt fericit aici!"
Rivaldinho, atacant Dinamo

5.000 €a încasat fiecare dinamovist pentru câștigarea Cupei Ligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează