FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO

FOTO + VIDEO Chiajna - Dinamo 3-0 » Formația alb-roșie a fost umilită și e ca și eliminată din Cupa Ligii!

FOTO: Alex Nicodim +7   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 19:53

Chiajna a făcut instrucție cu Dinamo în turul semifinalelor Cupei Ligii, câștigând categoric, scor 3-0.

Chiajna - Dinamo 3-0 (Milevski 4', Obodo 52', Pena 88') VIDEO / liveTEXT

Deși pornea cu șansa a doua, Chiajna a început excelent meciul și, în minutul 4, Milevski a deschis scorul. Atacantul ucrainean a marcat cu o lovitură de cap din șase metri, profitând de lipsa de marcaj.

Pâna la pauză, Dinamo a încercat să egaleze, dar nu a avut forța necesară de pune presiune pe Chiajna, iar ocazile nu au apărut la poarta lui Bălgrădean.

La pauză, Rednic a mutat ofensiv și i-a introdus pe Bicfalvi și Rotariu în locul lui Nedelcearu și Costache. Schimbările nu au avut efect și tot Chiajna a marcat. După un corner, Milevski a deviat perfect, iar Obodo a marcat pentru 2-0.

Dinamo a încercat să reducă din diferență, dar nu a reușit să aibă nicio ocazie.  În finalul meciului, tot Chiajna a marcat, prin Pena. În minutul 88, atacantul a punctat cu o lovitură de cap din șase metri și a stabilit scorul final.

Ieri, în prima semifinală, Steaua a câștigat meciul cu Astra, 1-0. Returul semifinalelor va avea loc în luna aprilie.

Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică – Giurgiu, Obodo, Purece – Milevski (Garcia 64'), Pena
Rezerve: Matache, Bărboianu, Serediuc, M. Cristescu, Zerbo, Ad. Cristea.

Dinamo: Rîmniceanu- Hanca, Marc, Mevlja, Olteanu - Anton, Nedelcearu(Rotariu 46') - Costache (Bicfalvi 46'), Bartalsstovu, Lazăr(Essombe 61') - Gnohere
Rezerve: Cerniauskas, C. Dima, Romario, Corbu

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (484)
157144421342159
Grigore Pop  •  11 Martie 2016, 07:28

REDNIC_ interes finaciar de a promova jucatorii lu fiisa. EL este singurul raspunzator de infrangerea cu Chiajna. Mister si profesor cica.... dumnealui. Face o echipa de doi bani si apoi isi critica jaucatorii. Mosule asuma-ti esecul. Nici cu MESI in echipa nu putea sa castige. La mijloc Anton nu ave cu cine sa coopereze toti stateu ascunsi. REDNIC recunoaste nu fi IPOCRIT. O sa-l vedem si pe Ekeng al tau cu Tg Mures. Grija mare esec dupa esec vine.

zecs93
zecs93  •  11 Martie 2016, 00:14
Postat de chronic pe 10 Martie 2016, 20:30

ei au fost in insolventa 8 ani ma....asa zice unul pe aici :)))))))))))))))) ce sa stie ei ce e aia sa nu ai nume, sigla, suporteri, statul/armata sa iti puna numai bete in roata, sa te jecmaneasca de bani..... in schimb ei platesc 0 lei chirie, statul e sterge 17 mil euro datorii, etc, numele, sigla si palmaresul il au pe la 10 societati fc dinamo dar ei zic ca e al lor

voua va sters baronu psdisti hrebenciuc o datorie de 30 de mil de euro, asa ca......... un pica modestie nu strica !! Dinamo sa agatzat legal de insolventa asta, basca ca am mai dat si 5 la suta inapoi statului, voi ce ati mai dat inapoi ?? branza de pe dorsala o11 ?? Si trebuie sa fi congelat la cap sa crezi ca Dinamo are 10 societati cum se intampla la voi, Dinamo Bucuresti se numeste Dinamo Bucuresti, noi nu am fost somati sa ne schimbam numele in FCDB sau in altceva, noi avem totu in regula, uitate sa vezi, Dinamo apare peste tot, jucam acolo unde am crescut adica acasa pe Dinamo, avem palmaresu in regula, suporterii sunt langa echipa .... nu ne mai baga in acceiasi oala cu voi bah *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  11 Martie 2016, 00:08
Postat de gerulozaurus pe 10 Martie 2016, 20:26

nu am ce sa livrez in rate, asta e realitatea, anul asta cineva de la "putere" va vrea sus si in cupele europene, doar GSP-ul a scris un articol in care arata ca Dinamo a beneficiat de de erori de arbitraj PRO de 6 puncte, insa prea putin fata de realitate

minti, era un articol cu echipele care au primit cele mai multe penaltyuri si ghici ce, oare cin era pe ultimu loc ?? Dinamo ce sa vezi !!! Voi erati in primele 4-5 asa ca nu te mai imbraca in haine de lup moralist ca te strange cureaua !!!

Vezi toate comentariile (484)
Comentează