FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Gigi Becali, sfătuit să scape de Reghecampf: "Trebuie alt concept! Dinamo se bate la titlu"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 22:03

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a urmărit din tribune partida retur dintre Steaua și Dinamo (1-3), din semifinalele Cupei Ligii și a fost foarte dezamăgit de prestația echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe patronul Stelei să apeleze la un alt concept și susține că Dinamo se bate la titlu, alături de Viitorul și Astra. 

"Mai rar am văzut meci mai urât ca ăsta. Dinamo se bate cu Astra și cu Viitorul la titlu. La Steaua trebuie alt concept de joc, Steaua nu poate mai mult", a spus Dumitru Dragomir la TV Digi Sport. 

Steaua a fost eliminată de Dinamo din semifinalele Cupei Ligii, după 2-7 cu Dinamo: 1-4 în meciul tur și 1-3 în partida retur, iar "câinii" au ajuns la 10 meciuri fără înfrângere în fața roș-albaștrilor și la trei victorii consecutive.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  02 Martie 2017, 08:48

Marele guru Mitica are intotdeauna centrul de greutate jos. El nu spune nimic despre antrenorul(?) Reghe ci despre 'alt concept de joc'. Adicatelea FCSB poate muta cu aceeasi oameni pe banca tehnica. Daca se va intampla asa (o minune!) atunci Mitica va emite 'nu v-am spus eu?'. Daca Becali schimba antrenorul si FCSB isi revine, atunci apare iar Mitica si spune 'nu v-am spus eu?'. Acest individ a fost dintotdeauna duplicitar.

andy_2008
andy_2008  •  02 Martie 2017, 08:09

Dinamo a mutat cu Contra si a castigat a 3 oara fara drept de apel.Manelistul imbuibat de propriul orgoliu ne promite ca vom vedea peste 10 zile un alt dezastru.Gigi e depasit probabil de situatie.BRAVO DINAMO!!!

hanmocar
hanmocar  •  02 Martie 2017, 07:51

FORZA REGHE ! dusmanii CRAPA DR CIUDA !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează