FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Jakolis s-a integrat perfect la Steaua » Jucătorii lui Reghecampf îi sunt recunoscători croatului: "Îi mulțumesc pentru pasă"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 22:22

Antonio Jakolis a oferit două pase de gol în meciul câștigat de Steaua la Botoșani în sferturile Cupei Ligii, mai întâi la reușita lui Tudorie, iar apoi la golul lui Ovidiu Popescu.

Cel de-al doilea i-a mulțumit public colegului său venit de la CFR Cluj.

"Mulțumesc lui Jakolis pentru pasă. A dat-o foarte bine. E primul meu gol la echipă. Îmi doresc să marchez de fiecare dată. Trebuie să câștigăm fiecare meci pentru că de aceea suntem cea mai bună echipă.

Suntem mulți jucători, e concurență mare la Steaua, suntem mulți pe posturi. Noi trebuie să câștigăm fiecare meci. Nu contează cu cine vom juca în semifinalele Cupei Ligii", a declarat Ovidiu Popescu la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
widoqq
widoqq  •  09 Septembrie 2016, 08:39

CFR AstraBeaua!

travka
travka  •  09 Septembrie 2016, 08:28

bun bun Jakolis, un transfer reusit clar, e fix ce trebuie daca pleaca Popica

poli_4_ever
poli_4_ever  •  09 Septembrie 2016, 00:06

*** astea penale de la fcsb sarbatoresc victoria asta de parca ar fi castigat CL. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează