FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Legenda Stelei a răbufnit după victoria lui Dinamo: "A umilit FCSB! Steaua se stinge!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 09:49

Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a avut o reacție dură după ce Dinamo a învins-o pe Steaua, 3-1, eliminând-o din Cupa Ligii.

"Sunt de felicitat Dinamo și Cosmin Contra pentru felul cum s-au prezentat. Au jucat cum trebuia și n-au forțat. Au marcat din nou 3 goluri și au reușit din nou să umilească FCSB.  Nu mai pot să-i spun Steaua.

Pe finalul meciului, simțeam o umilință. Mi-am adus aminte de un meci al Stelei cu Dinamo, pe care l-am pierdut în Ghencea cu 0-3. Și chiar mă uitam la puținii spectatori pe care i-a avut Steaua în tribune și nu e normal.

Steaua se stinge, se stinge din ce în ce mai mult și nu se întâmplă nimic. Aceleași discuții la televizor, aceleași reproșuri din partea patronului, aceleași declarații din partea antrenorului și nu se întâmplă nimic!

Fraților, d-asta nu mai vine nimeni, nu mai vin suporterii la meci. Pentru că se simt umiliți. Nu se joacă fotbal, nu e nimic, aceleași lucruri pe care le văd în ultimii ani.

Eu cred că doar o schimbare mare de tot ar trebui să se facă ca să poți să readuci din nou suporterii, ori, dacă nu, va dispărea, ușor, ușor se va stinge.

Probabil că o să apară echipa Armatei, o să crească, vom vedea, nu știu. Dar, în momentul ăsta este umilitor ce se întâmplă", a spus Balint la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
hanmocar
hanmocar  •  02 Martie 2017, 15:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1157593904266198
Bulete Cristi  •  02 Martie 2017, 14:42

pai s-a distrus steaua din cauza voastra bai balint,.voi sunteti marile legende ale stelei car e umblati sa distrugeti steaua pt ca nu a vrut ciobanu sa va de a bani moca..//voi sunteti cei car e ii indepartati pe sporteri cu minciunile si orgoliile voastre idioate

1503018940005765
Ionut Calin  •  02 Martie 2017, 13:11

Cum era proverbul? Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri! Cam asa si cu d-nul Pele aici de fata: Cand se fac 10 meciuri de cand nu bati "o amarata" de formatie (care a iesit cum a iesit din insolventa) si, mai mult, la capitolul suporteri esti ridiculizat de fiecare data (chiar si atunci cand castigai) brusc nu mai suporti "umilinta" Si atunci ce faci? Iti dai seama brusc ca echipa asta e FCSB, nu Steaua pe care o stiai si pentru care merita sa suferi Guess what, stelistilor? Cat timp va veti mai simti superiori si nu invatati sa acceptati si umilintele nu doar "succesurile" nu veti fi nici macar demni de mila. Sunteti slabi, foarte slabi (in frunte cu Gabi Balint)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează