FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA 1-2

Marian Rada surprinde: "Puteam cîştiga acest meci" » Ce promisiune are pentru fanii Rapidului

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 23:07

După 1-0 cu CSU Craiova, Marian Rada n-a mai putut califica Rapid în Cupa Ligii şi contra Stelei, scor 1-2. Antreneorul giuleştenilor consideră că echipa sa putea cîştiga.
"Echipa e puţin afectată. A fost un joc bun, echilibrat. Am greşit la cele două goluri, dar vom creşte de la meci la meci.

Drăghia a greşit, dar în alte meciuri el ne-a scos. E portar tînăr, talentat, are tot viitorul în faţă.

Şi azi puteam cîştiga, dacă eram puţin mai atenţi. Am egalat repede, puteam reveni şi după golul al doilea", a spus Rada la Look TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (27)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Iulie 2014, 21:12
Postat de legendavisinie pe 19 Iulie 2014, 23:31

Banele, daca i s-ar confisca averea (dobandita oneros) finantatorului vostru infractor, ati ajunge mult mai rau decat Rapid.

Da ma! Adevarul este ca nici un investitor nu s-ar baga la o echipa care a scos profit de 30 de milioane intr-un an! Ba stii cum? Toti ar fugii daca Steaua este de vanzare! Ce dracu sa faca investitorii cu un plan de PR & Marketing cand Steaua umple stadioanele? Este si pacat ca oamenii de afaceri sa-si "nenoroceasca" 10 milioane investite intr-un club care se AUTOFINANTEAZA DE 6-7 ANI! Al dracu Becali...de prost nu vinde.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Iulie 2014, 21:08
Postat de lucianfocus pe 20 Iulie 2014, 00:50

cum dreq sa te pui cu blatistii? pai astia joaca in 13...au valise..bani...pungute magice...patroni puscariasi..etc

Da ma! Am dopat copiii care sunt la loturile nationale pentru a bate o echipa de amatori (din pacate). Hai sa nu mai exageram cu toate kkt-urile astea! Rapidul nu avea ce sa caute in Liga 1 cu actuala situatie financiara! Singurele care si-au castigat dreptul dupa insolventa au fost U Cluj si Dinamo, echipe care au capacitatea REALA de a achita datoriile restante.

ticutroya
ticutroya  •  20 Iulie 2014, 15:34

Rada este mincinos ! Inaintea tuturor meciurilor , chiar si cu Real si Barcelona zice ca trage la victorie !! Omul este rupt total de realitate si ma deranjeaza ca ne crede prosti .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează