FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Marica l-a dat de gol pe Contra înaintea derby-ului: "Așa mi-a spus" » Care crede că va fi cheia jocului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 17:43

Ciprian Marica, fost jucător la Steaua și la Dinamo, a prefațat partida pe care cele două mari rivale o vor disputa în această seară în returul semifinalelor Cupei Ligii. 

"Am o relație bună cu «Guriță», dar la fel și cu Laurențiu Reghecampf.  Am jucat alături de Contra la națională, m-a luat lângă el la Getafe, îl apreciez foarte mult.

Din ce am vorbit cu Contra înaintea acestui meci, se teme. Îi e frică de acest debut într-un derby, așa mi-a spus", a spus Marica, la TV Dolce Sport.

Retras din activitate la finalul anului trecut, Marica (31 ani), crede că, la fel ca în meciul tur, jucătorii dinamoviști se vor baza pe arma contraatacului.

"Arma lui Dinamo este contraatacul, la fel ca în tur. Steliștii vor ieși la joc, dar asta le convine jucătorilor lui Dinamo, care ar putea profita și ar putea marca în urma unui astfel de contraatac", a mai spus Marica, conform aceleiași surse.

  • Steaua - Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii, se joacă azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bamse1901
bamse1901  •  02 Martie 2017, 06:55
Postat de Sorel Sorel pe 02 Martie 2017, 04:38

Marica,prietene nu mai vb. de DINAMO ( care te-a crescut )vb. de fcsb care ti-a deschis noi orinzonturi in viata............de *** ...

Total de acord numai ca nu-l văd prieten. El acum nu știe ce și cum sa facă când a văzut ca a jucat la o echipa care nici nu stie cum se numeste

1878262902415402
Sorel Sorel  •  02 Martie 2017, 05:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1878262902415402
Sorel Sorel  •  02 Martie 2017, 04:38

Marica,prietene nu mai vb. de DINAMO ( care te-a crescut )vb. de fcsb care ti-a deschis noi orinzonturi in viata............de *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează