FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

Mihai Stoica a prezentat în premieră avionul charter cu care Steaua va zbura în toate deplasările din afara Bucureștiului: "Și ne-am luat avion..."

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 00:00

Low-cost sau curse de linie. Acestea erau cursele pe care oficialii vicecampioanei le alegeau pentru steliști atunci când venea vorba de plecări cu avionul în România sau în străinătate.

După ce au existat probleme legate de întârzieri în trecut, acum oficialii Stelei au decis să aleagă o singură companie aeriană specializată pe curse charter. Este vorba de Aviro Air, o companie românească cu o echipă formată din oameni cu experienţă, în mare parte din fostul personal al companiei aeriene prezidenţiale a României.

Ieri, în jurul prânzului, Steaua a folosit pentru prima dată această cursă când a decolat de pe Aeroportul Băneasa spre Suceava. Vicecampioana s-a îmbarcat la bordul unui aeronave British Aerospace 146-300, cu 112 locuri. Oficialii companiei aeriene au decis să branduiască avionul cu logoul Stelei, iar jucătorii n-au ratat ocazia să imortalizeze momentul și să posteze fotografiile pe Facebook sau Instagram. Așa a făcut și managerul Mihai Stoica, cel care a postat o poză cu mesajul: "Și ne-am luat avion... Botoșani, here we come!".

În urmă cu 9 ani, Gigi Becali își dorea să achiziționeze un avion exclusiv pentru echipă și era gata să investească 16 milioane de euro pentru acest proiect, dar până la urmă a renunțat.

"Venim cu tarife competitive pe piaţă precum şi cu avantajele aeronavelor din flotă şi ale serviciilor de înaltă calitate"
Aurel Biţianu, CEO al Aviro Air

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează