FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DECLARAȚII

Mutu și Negoiță, extrem de supărați din cauza selecționerului Daum și a stadionului din "Ștefan cel Mare"

FOTO: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
FOTO: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 22:46

Dinamo a câștigat Cupa Ligii după victoria în fața celor de la ACS Poli Timișoara, scor 2-0, însă conducătorii formației sunt nemulțumiți.

Adrian Mutu crede că selecționerul Christoph Daum ar fi putut convoca mai mulți fotbaliști de la Dinamo.

"Sunt și alți jucători care meritau selecționți. Filip, Nedelcearu și Nistor puteau fi luați. I-am sugerat selecționerului să se uite mai mult la echipa noastră. Sper ca România să câștige în Polonia", a spus Adrian Mutu la TV Dolce Sport.

Oficialul dinamovist spune că va încerca să facă o echipă puternică pentru viitorul sezon: "Trebuie să ne despărțim de unii jucători. Cel mai important este să facem o echipă bună. Pentru mine munca abia începe".

Despre situația stadionului, Mutu a spus: "Cu stadionul nu cred că s-a rezvolvat. Suporterii noștri merită mai mult"

"Sunt foarte supărat. Sper să se construiască noul stadion. Trebuie să ne gândim la altul, pentru că locul ăla arată foarte rău" Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
822388747930154
Tudor Constantin Dima  •  21 Mai 2017, 07:07

nu e nici o problema baieti va trece supararea repede va da mutu ceva pe nas si uitati repede

jony1973
jony1973  •  21 Mai 2017, 00:46

Daca nu se face stadionul Dinamo, cred ca niciun suporter dinamovist nu va mai vota cu PSD. Si cred ca sunt destui suporteri dinamovisti in tara sau plecati afara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează