FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FINALA

Nimeni nu știe când se va juca finala Cupei Ligii » 3 date posibile + o propunere incredibilă

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 19:34

Steaua și Chiajna se vor duela în finala Cupei Ligii, dar cele două echipe nu știu când va avea loc meciul.

Oficialii LPF încă nu au stabilit ziua în care Steaua și Chiajna se vor duela în ultimul act al Cupei Ligii. Momentan au existat discuții, cu propuneri venite atât de la LPF, cât și din partea deținătorilor drepturilor de televizare.

Sunt șanse mari ca finala să se joace pe 11 mai, la o zi după finala Cupei României, dintre Dinamo și CFR. Liga nu exclude nici variantele 4 mai, respectiv 14 mai, dar așteaptă confirmări din partea celor două cluburi.

Mai mult, a existat și ideea ca meciul să se joace tot pe 10 mai, în aceeași zi cu finala Cupei României, dar acest lucru nu s-a putut din cauza sponsorilor.  

"Noi am propus data de 14 mai! Așteptăm decizia finală a Ligii"
Oficialii Stelei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  29 Aprilie 2016, 07:54

Finala Cupei Ligii se putea juca , miercuri 27 Aprilie .De ce n-a luat nimeni in considerare aceasta zi ?Echipele ar fi avut cel putin trei zile , de la ultimul meci si cel putin trei zile , pana la urmatorul meci .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează