FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

NOTELE GSP Eroul Stelei a fost cel mai slab jucător în Derby! 2 "câini" au impresionat » Reghe, umilit de nașul Contra

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 08:37

Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins-o miercuri pe Steaua, 3-1, în returul semifinalei, scorul la general fiind 7-2.

Jucătorii lui Dinamo au avut o evoluție foarte bună și au controlat meciul încă din primele minute. Patrick Petre și Sergiu Hanca, doi dintre marcatorii lui Dinamo, au fost cei mai buni jucători de pe teren, primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Rivaldinho, Penedo și Mahlangu au fost cei mai slabi jucători ai lui Contra, fiind notați cu 5.

De partea cealaltă, cel mai slab stelist a fost Florin Niță. Portarul Stelei a gafat la golul de 1-0 și a primit nota 3, cea mai mică a meciului. Alibec a fost cel mai bun stelist și a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

În duelul antrenorilor, Cosmin Contra a primit nota 8, în timp ce Laurențiu Reghecampf a fost notat cu 4.

1234

5667

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
929371553813840
Robin Gene  •  02 Martie 2017, 16:15

Ciudat cum au fost alesi cei mai slabi jucatori ai meciului .Rivaldinho a fost evitat de colegi sai.Poate a primit o pasa sau doua.Nu i frumos din partea colegilor sai ce s a intamplat.Sper ca staful tehnic a observat asta.A fost evitat in tot timpul jocului.

fangigi
fangigi  •  02 Martie 2017, 11:40

Lasa-i ca au tema sa justifice milioanele date de gigi pe Alibec, e clar! Indiferent cum va evoulua pe viitor, el va fi cel mai laudat fotbalist din campionatul nostru! O sa ne doara capul cu el, la fel ca si cu gigi! Eu alta i-as intreba: cum dai unui atacant nota 7, cand el in 90 de minute nu a dat un sut pe spatiul portii, in afara penalty-ului inventat de Tudor?

montgomerry
montgomerry  •  02 Martie 2017, 10:34

Alibec cel mai bun stelist?Ce realizari a avut?A marcat din penaltyul inventat de Tudor,in rest a fost doar cap de linie.Dupa meciul de aseara, chiar ma intreb cum de aceasta echipa e totusi pe locul 2?.La Dinamo e clar,au fost inconstanti,un meci bun,doua proaste,de aia tremuram acum pentru calificarea in play-off.In ce o priveste pe Steaua,nu-mi aduc aminte un meci in care sa fi jucat foarte bine. S-au chinuit mereu,victorii cu hei rup. Cu toate astea,ea ramane favorita GSP-ului la titlu!?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează