FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, 1-3, (2-7 LA GENERAL)

Panduru, necruțător cu jucătorii Stelei: "Ați fost învinși de rezerva-rezervei titularului de la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 22:45

Basarab Panduru, fostul mare jucător al Stelei, i-a desfințat pe jucătorii Stelei, care au suferit o nouă înfrângere drastică în fața lui Dinamo (1-3).

"Este inadmisbil să joci așa în fața lui Dinamo!

Practic, Steaua a fost învinsă de rezerva rezervei titularului de la Dinamo", a spus Basarab Panduru, la TV Dolce Sport.

Remarca fostului jucător al Stelei îl vizează pe Patrick Petre. Introdus pe teren în minutul 72, jucătorul de 19 ani a marcat la doar un minut de la intrarea sa. Apoi, a scos și penalty-ul transformat de Hanca. 

Fiul lui Florentin Petre a reușit astfel primul său gol într-un derby cu Steaua, bifând și primele minute la Dinamo din 21 noiembrie 2016, când evolua 16 minute în meciul cu CFR Cluj din campionat. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
138672209828437
Gelu Oanca  •  02 Martie 2017, 08:09

Pandi spunemi are fcsb un jucator la mijloc ca Busulazici,ca Hanca este un Nemec un Palic , Nemec chiar si Nistor, noroc ca a dat Tudor penalty ,ca altfel nu marcau, si nici ala nu a fost.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  02 Martie 2017, 07:21

FC Star biscuiti a fost devorat de Dinamo ! Patrick Petre care abia sta in ghete a invins PUTORILE DE LA FCSB ! Oricum felicitari Dinamo v-ati sters la fund inca o data cu Reghemanele, care mimeaza fotbalul alaturi de un MM parnaias !

alex_x
alex_x  •  02 Martie 2017, 06:01
Postat de wba33 pe 02 Martie 2017, 04:35

Celebri, ca torje si alexe. Daca prindeti podiumul sa fiti fericiti. Norocul vostru e ca e reghemanele antrenor, doar eu poate antrena in halul asta.

Esti un fraier cu acte.eu sint mai stelist ca tine de 1000 de ori dar nu mai recunosc echipa asta a lui becali ca fiind steaua...asta e doar afacerea lui becali si fraieri ca tine,orbi i o finanteaza.daca era sa tina la brand,la echipa ,la suporteri becali nu ajungea aici..platea armatei cat cerea si lua brandul ca sa continue ...din sutele de milioane incasate platea si demonstra ca merita sustinerea noastra ,a suporterilor adevarati..dar si a dat arama pe fata si a ramas doar cu ametiti ca tine care i finantati afacera...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează