FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Pițurcă a ironizat-o pe Steaua după o nouă umilință în fața lui Dinamo: "A jucat excepțional, dar a avut ghinion" » Îl distruge pe Reghe: "El antrena la Snagov, unde se știau dinainte rezultatele"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 20:01

Victor Pițurcă a ironizat-o pe Steaua pentru rezultatul din meciul retur cu Dinamo din semifinalele Cupei Ligii, scor 1-3, continuând totodată atacurile la adresa lui Laurențiu Reghecampf, pe care îl cataloghează drept un tehnician supraevaluat.

"Cred că Steaua a jucat excepțional, dar a avut ghinion. În România nu mai poți să-ți spui părerea pentru că urmează acuze, jigniri. După meciul de la Craiova mi-am spus părerea și au urmat acuze din partea unui om care așa procedează.

Reghecampf este penibil și acasă, și la stadion, peste tot. Mai are puțin și pleacă în SUA, să-și facă acolo echipă.

El a antrenat pe la Snagov, pe unde se știau dinainte rezultatele. Apoi pe la Bistrița, două săptămâni la Craiova, a avut un retur bun la Chiajna și apoi l-a luat Gigi", a spus Pițurcă, la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1000178413349421
Adrian George  •  03 Martie 2017, 12:26

andyandrei..cum poti sa zici ca a avut figurantu asta rezultate?????unde in tara cu jumate din meciuri blaturi..si sezonul asta fara arbitrii si atatea ajutoare nu aveati sanse la play-off sa fim seriosi cu dinamo steaua na facut un punct si a luat peste jumatate din golurile primite tot sezonul doar de la dinamo..aici sa vazut adevarata valoare si cat de antrenor e si cat de ajutat e din culise...cand tu ca antrenor stii ca trebuie sa bati cu cel putin 3-0 te faci de ras cu un singur sut pe poarta si ala din penalty...noroc ca sa facut cald ca ingheta penedo in poarta...iar mare antrenor ce e la ultimul titlu castigat de FCSB cand ia vandut becali o parte din echipa a fugit in bulgaria unde dupa cateva etape a fost dat afata iar galca cu jumatate din echipa pe care a avuto reghe gasind echipa pe locul 6 si fiind obligat sa foloseasca rezervele a castigat campionatul ca apoi sa fie dat afara sai faca iar loc infumuratului..asta tu il numesti antrenor..cu *** cu jucatori sai convinga sa vina la FCSB????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Martie 2017, 23:44

hai sa fim seriosi,ca antrenor bai piti,reghe a avut rezulatele cele mai bune de dupa revolutie dupa olaroiu ,in rest totul e cancan,e adevarat ca acum a pierdut vestiarul si se intampla lucruri ciudate,dar nici nu are dubluri pe posturi ca acum 3-4 ani,si nici nu sunt de vreo valoare uriasa ,doar 3-4 sunt foarte buni,restul mediocri,slabi

tandd
tandd  •  02 Martie 2017, 23:23
Postat de juliusmad pe 02 Martie 2017, 23:03

asa zicea dinamo an de an, cupa cdeplast. ipocritul e ipocrit

glumesti sau doar te faci?pai asa spunea idolul vostru *** stoica the best puscarias despre cele 2 trofee sau ai mintea scurta?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează