FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO 2-5

Popa e talismanul lui Dinamo în Cupa Ligii » Decisiv în meciul de la Giurgiu: "Avem nevoie de trofee"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 23:02

Intrat în minutul 75 în locul lui Gnohere, atacantul Daniel Popa a fost decisiv pentru Dinamo în victoria 5-2 cu Astra, în sferturile Cupei Ligii. 

Atacantul adus de la Chindia Târgoviște a marcat un gol și a scos un penalty în prelungiri, ratând alte două ocazii mari. 

Popa reușise să marcheze și în meciul precedent din Cupa Ligii, el reușind o "dublă" în victoria cu FC Voluntari (2-1) din optimi. 

"Mă bucur că am marcat, că am câștigat, avem nevoie de trofee. Sper să luăm Cupa Ligii la final, să o învingem pe Steaua în semifinale și să luăm trofeul.

Concurența este mare, Nemec marchează meci de meci, "Bizonul" a reușit și el o mulțime de goluri, eu îmi aștept rândul și sper să ajut echipa de fiecare dată, a declarat Daniel Popa la TV Digi Sport.

Dinamo s-a impus cu 5-2 la Giurgiu și s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, unde o va întâlni pe Steaua. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 Noiembrie 2016, 08:00
Postat de corectu pe 18 Noiembrie 2016, 07:55

Vine C.F.R.-ul!

Ba tine minte ce iti spun eu acuma ca tot am renuntat la Dinamo . Dinamo nu va pierde cu Cfr-ul . Ai bagat la bila ?

corectu
corectu  •  18 Noiembrie 2016, 07:55

Vine C.F.R.-ul!

bakunin
bakunin  •  18 Noiembrie 2016, 00:16
Postat de unico_biancorossi pe 18 Noiembrie 2016, 00:11

felicitari, mai popicule. ai jucat neasteptat de bine, i-ai dat clasa lui Le Bison ! si la mai mare, dar este nevoie de mai multa viteza, de mai multa forta, de mai multa rezistenta. pe moment, e ok.

10 ani fara titlu, *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează