FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Răducioiu a dat alarma înainte de startul derby-ului: "Atenție, Dinamo! Nu e ok ce am văzut la antrenamente"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 19:33

Florin Răducioiu, una dintre legendele "câinilor", i-a criticat pe jucătorii dinamoviști cu puțin înaintea startului derby-ului cu Steaua din returul semifinalelor Cupei Ligii, fiind de părere că elevii lui Cosmin Contra sunt prea relaxați înaintea unui meci de o asemenea încărcătură. 

"Am văzut la antrenamentul de dinaintea meciului pase cu călcâiul, nu i-am văzut pe jucători conectați. Mi s-au părut superficiali.

Atenție mare, Dinamo! Atitudinea trebuie să fie alta înaintea unor astfel de derby-uri", a spus fostul mare atacant dinamovist, la TV Dolce Sport.

  • Steaua - Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii, e azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO. În tur a fost 4-1 pentru alb-roșii. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  02 Martie 2017, 00:03

Dacă se antrenau mai serios...le dădeau 6, nu 3!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează