FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA, ORA 21:00, PE LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapid - Steaua, primul derby al acestui sezon » Cum va fi vremea diseară şi cîţi suporteri vor fi pe stadion

Fotomontaj: Lucian Alecu
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 10:25

Steaua îşi începe şi ea drumul în Cupa Ligii, în Giuleşti, cu Rapid, de la ora 21:00, în direct pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.Roş-albaştrii intră abia acum, în "optimi", în competiţia nou înfiinţată, pe cînd rapidiştii au fost nevoiţi să treacă de CS U. Craiova în play-off-ul Cupei Ligii, 1-0.

Giuleştenii vor putea fi sprijiniţi doar de 3.000 de fani, acesta fiind numărul maxim de bilete pus în vînzare, din cauza degradării stadionului. Steliştii au solicitat numai 5 tichete pentru partida de diseară, deşi aveau dreptul la 5% din totalul de 3.000, adică 150.

Anunţ important pentru suporterii care merg pe stadion
Conform ANM, la ora meciului sînt şanse de ploaie, însă organizatorii au anunţat că suporterii nu vor avea voie cu umbrele pe stadion. Accesul spectatorilor în stadion se va face începînd cu ora 19:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
drogatul_fcrb
drogatul_fcrb  •  19 Iulie 2014, 16:06

Nici cand suntem 3 .000 nu veniti ma? Parca va futem in cur ,asa fobie aveti:))

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Iulie 2014, 16:01

Stelistilor degeaba mincati ce nu trebuie cu posarile voastre de copii frustrati si handicapati ca voi nu o sa puteti nici maca VISA vreodata la suporterii unici pe care cei din Grant i-i au. Voi sinteti zero barat in comparatie cu ei si degeaba ati dat bani jandarmeriei sa nu le permita celor din Giulesti sa vinda mai mult de 3.000 de bilete pentru ca oricum va asteapta iadul acolo, Or sa va tremure chilotii pe voi... adica jucatorilor ca voi nu ati mai calcat prin Giulesti de ani buni... EXACT ca inainte de revolutie cind nu vedeai picior de suporter al altei echipe inafara de rapidisti. Ei cind se duceau in Ghencea la voi erau ca acasa.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2014, 15:56

va ploua... cu goluri in poarta rapidului. numai printr-un miracol rapid va elimina pe steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează