FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  SFERTURILE CUPEI LIGII

Reacția surprinzătoare a lui Rednic după ce Dinamo a picat cu CFR în Cupa Ligii

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2015 17:14

Dinamo a căzut în sferturile de finală ale Cupei Ligii cu CFR Cluj, echipă care a învins-o în etapa trecută cu 2-0. Tot în meciul cu ardelenii, trei dinamoviști plus Mircea Rednic au fost eliminați.

Antrenorul "cîinilor", Mircea Rednic, a reacționat arogant după ce a aflat echipa peste care va da în "sferturi".

"Erau echipe bune cele care au rămas. E tocmai bine că am picat cu CFR după meciul pe care l-am avut acasă. Sperăm să terminăm meciul în 11 oameni. Ne dorim foarte mult să ne luăm revanşa. A fost un meci ok, şi cei de la CFR au avut merite. Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni ca noi, au reuşit să profite de momentele noastre proaste din joc, că au ştiut să ne provoace.

Acum nu e neapărat vorba de o revanşă, e un trofeu pe care noi vrem să-l cîştigăm. Jucăm acasă şi acesta e un lucru pozitiv pentru noi. Sperăm să jucăm pe Arena Naţională, să fie şi mai frumos", a spus Rednic, conform Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
alexchuck
alexchuck  •  18 Septembrie 2015, 07:49

foarte bine ca am picat cu CFR. *** cu hapte la zero.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10207770787656758
Mihai-Daniel Popa  •  17 Septembrie 2015, 23:20

Ce e surprinzator la declaratia asta?! Si ce e arogant?! Click-baiters, the end is nigh.

1425838917717550
John Milne  •  17 Septembrie 2015, 21:37

Sa-l bage pe Matei scuipatorul ca oricum au acelasi caracter .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close