FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Reghe, luat tare după înfrângerea cu Dinamo: "De el ai nevoie, nu de Boldrin! "

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 16:06

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo, 1-3, și a fost eliminată din semifinalele Cupei Ligii, scor 2-7 la general.

După meci, Marcel Pușcaș, fost jucător la Steaua, l-a criticat pe Reghecampf și a spus că acesta ar trebuie să folosească mai mulți tineri într-o competiție precum Cupa Ligii, în special pe Dennis Man.

"Nici Patrick Petre nu a jucat un an și ceva. S-ar putea ca în două, trei meciuri din Cupa Ligii, competiție fără finalitate europeană, deocamdată, poți să folosești niște tineri.

Dennis Man este rodat în Liga II-a, nu îi mai trebuie Liga a II-a. Îmi pare rău pentru Reghe că a trăit într-o echipă tânără la Steaua, aproape titulari toți.

Vreo 10 erau în echipa națională de tineret. Erau vreo 4 mai în vârstă și cu ei toți s-a câștigat campionatul și Cupa României. Dacă tot joci în Cupa Ligii, dă-le drumul jucătorilor tineri români. Fotbalul românesc are nevoie de Man, mai puțin de Boldrin.

Dacă Boldrin, jucător matur, îți garantează calificarea în Champions League, dă toți puștii la o parte și atinge obiectivul. Dar nu îți garantează nimeni asta", a spus Pușcaș la TV Digi Sport.

Atacantul Dennis Man, 18 ani, a jucat 8 meciuri pentru Steaua și a marcat un gol.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
agentul0007
agentul0007  •  02 Martie 2017, 18:18

Nu îl lasă Becali ca ar trebui sa mai dea 100000 e daca el joaca 10 meciuri in primul an

Vezi toate comentariile (1)
Comentează