FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reprezentanții Jandarmeriei sunt în alertă maximă înainte de Steaua - Dinamo » Care e principala lor temere

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 18:15

Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, a declarat că se teme de eventualele incidente ce ar putea avea loc în timpul derby-ului dintre Steaua și Dinamo din această seară.

"Nu este neapărat bine că nu vine lumea la stadion, nici pentru noi, nici pentru fotbalul românesc.

E normal ca noi să fim în priză, nu contează că nu vin mulți suporteri, conteaza calitatea și scopul celor care vin, indiferent de numărul lor. 

Unii vin doar să facă scandal și să pună în pericol viața celorlalți spectatori. Sper că oamenii să-și încurajeze echipa favorită, fără violențe", a declarat Enache, la TV Dolce Sport.

Citește și: Galeria dinamovistă va putea intra diseară pe Național Arena cu tot arsenalul pregătit pentru Derby de România! Aceasta este înțelegerea finală dintre "câini" și organizatorii meciului, acord stabilit cu puțin timp în urmă.

  • Steaua - Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii, se joacă azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează