FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

Secretele din spatele tacticii lui Contra! De ce a ales antrenorul lui Dinamo să facă cele două schimbări importante

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 08:59

Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins-o miercuri pe Steaua, 3-1, în returul semifinalei, scorul la general fiind 7-2.

Cosmin Contra a surprins încă din startul partidei, când i-a titularizat pe:

  • Daniel Popa în locul lui Adam Neme;
  • Maxi Oliva în locul căpitanului Antun Palici.

Daniel Popa (22 de ani) este golgeterul formaţiei în Cupa Ligii, având 3 reușite în două meciuri, cu FC Voluntari (2-1), o dublă, și un gol cu Astra (5-2).

Cum atacantul a jucat doar 6 minute de la sosirea lui “Guriţă”, în meciul cu FC Botoșani, antrenorul s-a gândit să-i ofere șansa să se afirme în competiţia în care a marcat singurele sale goluri până acum pentru Dinamo. Chiar dacă a fost ţinut pe bancă Nemec, slovacul strălucind cu CSU Craiova (2-1).

6
a fost nota pe care D. Popa a primit-o după meciul cu Steaua. Tot 6 a primit și Maxi Oliva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
burgman
burgman  •  02 Martie 2017, 12:27

L.a ales pe Popa deoarece acesta are viteza si este rapid, portabil jocului pe contraatac, exact ce trebuia aseara.Tactic au jucat excelent, bravo băieții!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Martie 2017, 11:53

cu oliva o dati de gard. a fost o idee proasta. trebui asa joace cu un atacant de banda autentic acolo. de pilda chiar rivaldinho. dar i-a iesit totul. asa ca nu mai conteaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează