FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - CONCORDIA CHIAJNA, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Steaua, cu doi jucători indisponibili înainte de finala Cupei Ligii » Reghe, răspuns savuros pentru Becali

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 22:20

Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe Ovidiu Popescu și Mihai Pintilii în finala Cupei Ligii, ambii fiind accidentați, în timp ce Fernando Varela și Alex Chipciu își negociază viitoarele transferuri și nu fac parte din lot.

" Ovidiu Popescu a avut un accident în cantonament și va lipsi câteva săptămâni. Pintilii resimte o accidentare de la meciul cu Franța de la EURO, are o coastă fisurată și nu va juca mâine seară", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Tehnicianul roș-albaștrilor a adăugat că nu așteaptă un stadion plin la meciul de mâine, din cauza prețurilor mari și a perioadei de vacanță. Fanii au fost nevoiți să plătească 25 de lei pentru un bilet la peluză, iar prețul unui tichet la tribuna a doua ajunge până la 100 de lei.

"Nu cred ca va fi un stadion plin. Oamenii sunt in concediu, am văzut și prețurile de la bilete și mi se par exagerate. Sper să avem măcar primul inel plin", a spus antrenorul.

Reghecampf i-a răspuns în glumă patronlui Stelei, după ce Gigi Becali ar fi afirmat că fotbaliștii Stelei ar trebui să se arunce în mare dacă nu câștigă finala Cupei Ligii. 

"Nu știu dacă jucătorii știu sau nu să înoate, o sa le punem un colac!", a glumit antrenorul Stelei.

 Finala Cupei Ligii dintre Steaua și Concordia Chiajna va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
valentinn10
valentinn10  •  17 Iulie 2016, 09:29

Mare echipa STEAUA asta, si cand nu joaca ii face pe dusmsni sa planga. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ BAIETI , cu sau fara galerie suntem fenomenali , CCE , SUPERCUPA EUROPEI , FINALE , SEMIFINALE INTERNATIONALE , CAMPIONATE , CUPE INTERNE FARA NUMAR ....voi cu ce iesiti pe masa ? sssss... liniste , ne odihnim.

larisa_i
larisa_i  •  17 Iulie 2016, 08:53

Va dati seama ce ziaristi scriu la ziarul asta daca raspunsul lui reghe, ala despre colac, e numit "savuros"

sexilian
sexilian  •  17 Iulie 2016, 08:49

doar firma de paza si invitatii vor fi in tribune,dupa pretul biletelor se pare ca nici alea cu seminte nu vor veni,0ile pot paste linistite

Vezi toate comentariile (11)
Comentează