FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - ACS POLI, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Ultima strigare pentru Dinamo: ”Este prima dată când pot să fiu într-un asemenea meci”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 19:21

Argentinianul Maxi Oliva este la primul sezon cu Dinamo și nu vrea să se mulțumească doar cu locul 3 din clasamentul Ligii 1. El a vorbit despre finala cu ACS Poli, în Cupa Ligii. 

"Este foarte important să câștigăm această Cupă a Ligii, suntem concentrați să obținem pentru Dinamo un trofeu după mulți ani. Este pentru prima dată în viața mea când pot să joc într-un asemenea meci ca jucător profesionist.

Pentru toți este important să câștigăm acest trofeu. Am văzut meciul lor contra Astrei, au jucători buni, de calitate, când joci într-o finală se poate întâmpla orice", a mărturisit Oliva pentru doardinamo.ro.

Fotbalistul de bandă stânga e fericit că a rămas Cosmin Contra, pentru că îl consideră un tehnician de top: "Este foarte important faptul că a rămas Contra, el a făcut o treabă foarte bună, clubul merită să aibă un antrenor ca el și așteptăm cu nerăbdare următorul sezon.

Totuși pentru noi cea mai importantă este această finală. Este un sezon bun pentru noi. Ne-am luptat până la final să fim campioni și dacă luăm acest trofeu va fi foarte bine".

"Fanii noștri sunt extraordinari. Sunt sigur că vor face o atmosferă extraordinară pentru a ne susține până la final și a ne da impulsul de care avem nevoie"
Maxi Oliva, fundaș stânga

Finala Cupei Ligii se va disputa între Dinamo și ACS Poli Timișoara pe Arena Națională sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează