FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

VIDEO A impresionat pe toată lumea la Voluntari - Dinamo » Puștiul care a înfruntat ploaia pentru a flutura steagul alb-roșu: "Merită măcar un tricou de la jucători"

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 20:10

Dinamo a învins FC Voluntari în Cupa Ligii, scor 2-1, prin dubla lui Daniel Popa.

Noul transfer al lui Dinamo s-a remarcat prin evoluția excelentă, care a făcut diferența, dar în evidență a ieșit și un alt dinamovist prezent pe stadion.

Un tânăr fan al "câinilor" a impresionat prin atașamentul față de culorile clubului, fluturând steagul roș-alb în ploaia torențială.

Animat de pasiunea pentru Dinamo, suporterul a fost remarcat pe rețelele de socializare de alți fani, care i-au cerut lui Ioan Andone și jucătorilor să îl premieze pentru entuziasm și devotament: "Merită măcar un tricou cu Dinamo de la fotbaliști!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
sorin.pch
sorin.pch  •  13 August 2016, 20:31

lasa ca la fcsb flutura steagul mache :) cam asta e cultura sportiva de la ei

104772133226352
Petre Radulescu  •  13 August 2016, 08:24
Postat de bvd_magheru pe 12 August 2016, 23:35

Pai si ce vina am ca am vazut in direct Universitatea Craiova - Leeds United care la ora aia era a treia putere din premier league . I-au bataut oltenii tur- retur . La Leeds i-au ingropat . 2 - 0 . Repet . Atunci eram o putere industriala . Acum ati devenit o simpla piata de desfacere . Occidentul cconfectineaza credit carduri pentru voi sa le ramineti datori 3,4 generatii .

Iar a venit propagandistul lui Putin pe net. *** cu minciunile tale. Atunci eram vai de noi, morti de foame, nu se gaseau de niciunele in magazinele alimentare, la fel si in cele de imbracaminte. Trebuia sa-ti faci relatii peste tot ca sa-ti cumperi un kilogram de carne sau sa-ti opresca vanzatorul de la Adam o pereche de pantofi de piele. Sa nu mai spun ca muream de frig iarna in apartament si ca zilnic se oprea cutentul cel putin 2-3 ore. Trebuie sa ai buba la scufita sau sa primesti bani pt. a face propaganda asta bolsevica non-stop pe acest site.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  13 August 2016, 08:18

'Pt. a flutura steagul alb-rosu'???!!!! Bai ignorantilor, ala-i drapelul Sardiniei, ziaristi de 2 bani. Vai de soarta voastra!!!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează