FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ASTRA 1-0

VIDEO+FOTO Șumudică a venit cu ghinionul! Steaua a câștigat turul semifinalelor Cupei Ligii cu Astra, 1-0

Foto: Alex Nicodim +4   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 19:44

 Steaua a câștigat prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii pe teren propriu în fața Astrei, scor 1-0.

Jocul din prima parte a ambelor formații a fost încâlcit, iar Șumudică, revenit pe banca giurgiuvenilor, a fost nevoit să facă prima schimbare încă după jumătate de oră de joc. Boubacar a ieșit de pe teren accidentat, iar în locul său a intrat Teixeira.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 63, când Tade a finalizat singur cu poarta goală. Faza a plecat de la centrarea lui Enache de pe stânga, balonul a ajuns la Scarlatache, dar fundașul a centrat fix în centrul careului unde se afla Adi Popa. "Motoreta" a șutat direct, mingea s-a dus în bară și a ajuns la Tade care a marcat în poarta goală.

Returul semifinalelor va avea loc pe 5 aprilie. Mâine se va mai juca un meci în prima manșă a penultimei faze din Cupa Ligii între Dinamo și Concordia și Dinamo.

 

Vezi AICI meciul liveTEXT

STEAUA - ASTRA 1-0
A marcat:
Tade '63 VIDEO

Echipele de start:

Steaua: Cojocaru - Râpă, Papp, Carp, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Popa, Gebhart, Popadiuc - Tade
Rezerve: Niță, Kharja, Mihalcea, Onțel, Tamaș, Enache

Astra: Gavrilaș - Scarlatache, Oros, Dandea, J.Morais - Boubacar, Lovin - Ioniță II, Boldrin, De Amorim - Florea
Rezerve: Lung, Alves, Moise, Boudjemaa, Alves, Teixeira, Queiros

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (366)
444001919101397
Florean Andrei  •  10 Martie 2016, 16:35

Dacă Şumudică are amânată suspendarea, de ce nu ar avea suspendată eliminarea şi cei patru de la ASA. Să fie suspendaţi eşalonat, nu toţi patru să lipsească odată din echipă !

mario_rdfe
mario_rdfe  •  09 Martie 2016, 20:12
Postat de gerulozaurus pe 09 Martie 2016, 19:53

si ce-ti pasa tie vere, ai mai scris si un pomelnic, nici nu strofoc sa'l citesc, hua

tu intrebi ma ce imi pasa ??? tu care 9 din 10 commentarii ale tale sunt despre Dinamo Bucuresti ! Tu asta care dormi pe forumul gsp...toata viata ta se rezuma la acest forum...exact tu te gandesti sa reactionezi la comm meu ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  09 Martie 2016, 20:07
Postat de onduku pe 09 Martie 2016, 19:55

Si Cuza a fost tot moldovean, din Barlad. Dar Cuza a fost jecmanit de catre francmasoni. Parerea mea este ca liderii Romaniei au fost si-n mai trecut, intelegi? Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, toti peste Cuza. Iar Ceausescu nu. Desi e trist ca Nicolae a fost peste toti liderii Romaniei de dupa 1990.

Au fost, dar nu apreciați la adevărata valoare! Ce elegant i-a ridicat valoarea Eminescu lui Mircea cel Bătrân în Scrisoarea a III-a. Lumea uită că României i se datorează faptul ca Europa nu este musulmană.

Vezi toate comentariile (366)
Comentează