FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI - CHIAJNA 2-1

VIDEO Spectacol și greșeli de arbitraj » ACS Poli și Chiajna, cele două codașe din L1, au oferit un meci plăcut pe Bega. "Erou" a fost însă "centralul" Mladinovici

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2016 00:00

Sfertul de finală al Cupei Ligii disputat aseară la Timișoara a fost mai animat decât sperau puținii spectatori prezenți pe stadion: execuții frumoase, ratări imense, un penalty irosit apoi transformat în gol, plus suspans pe final.

Click aici pentru VIDEO!

Din păcate, meciul n-a beneficiat și de un arbitraj pe măsură. Bucureșteanul Horia Mladinovici n-a fost deloc în formă, greșind grav de cel puțin 3 ori:

1. În minutul 13, a fluierat 11 metri pentru gazde, după ce Croitoru a șutat de la numai un metru în mâna lui Mamele. "Fundașul Chiajnei nu are nici cea mai mică intenție să lovească balonul cu mâna, penalty aiurea acordat!", a dat verdictul Constantin Zotta la Dolce.

2. În minutul 64, Albu l-a faultat în careu pe Bărbut, însă Mladinovici n-a dictat 11 metri, ci l-a avertizat a două oară pe bănățean și l-a eliminat! "Faultul e evident, nu știu cum de-a putut considera că Bărbuț a simulat. Albu trebuia să ia «galben», nu timișoreanul!", a spus același Zotta.

3. În minutul 80, Mamele l-a tras de mână în propria suprafață de pedeapsă pe Popovici, dar "centralul" a lăsat jocul să continue. "Indiferent dacă infracțiunea este sau nu în careu, arbitrul a greşit pentru că nu a sancţionat faultul. Dacă e în afara careului, trebuie lovitură liberă. Dacă e în careu, atunci e penalty", a conchis Zotta. Reluările TV au demonstrat că infracțiunea a fost în careul Concordiei.

"Am făcut o primă repriză foarte slabă. Nu a existat dublaj, nu a existat marcaj, nimic! E o victorie meritată a Timişoarei"
Emil Săndoi, antrenor Chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  10 Septembrie 2016, 14:44

Colac peste pupaza, Barbutz va fi suspendat 2 etape pt eliminare! Desi a fost eliminat ampulea, de catre borfashul, cuplului Mafiot:iorgu&briketa. Poli Timisoara penalizata ampulea-14 puncte, noutate in fotbalul mondial-de Mafia din fotbalul Mafiot, pt ca nu vrea sa coopereze cu...Kooperativa!DNA unde esti?

1636051316609667
Tatar Domnica  •  08 Septembrie 2016, 12:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează