FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO 3-0

VIDEO UPDATE Reacția celor de la Chiajna! » Jandarmeria anchetează sabotajul anti-Steaua din cabina comentatorului meciului Concordia - Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2016 12:28

La Chiajna - Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei Ligii, a avut loc un eveniment mai puțin întâlnit pe stadioane.

13:00

Clubul Chiajna a emis un comunicat de presă, prin care se spune că nu crainicul stadionului este vinovat, ci alți suporteri, de la tribuna oficială.

"Clubul Sportiv Concordia Chiajna dezaprobă în mod categoric orice manifestare obscenă la adresa partenerilor de competiție și socotește nefericit momentul în care de la stația de amplificare a stadionului "Concordia", în minutul 90+1 al partidei din semifinalele Cupei Ligii Adeplast Concordia Chiajna-FC Dinamo București, s-au auzit cuvinte obsecene la adresa echipei Steaua București.

Precizăm că momentul este regretabil, cu atît mai mult cu cît nu crainicul stadionului nostru, jurnalistul Horațiu Ciornei, a adresat acele cuvinte, ci altă persoană aflată în Loja VIP a stadionului, care a folosit fraudulos microfonul stației de amplificare, pe care l-a sustras profitînd de un moment de neatenție al crainicului stadionului.

Asigurăm organele abilitate să ia măsuri în acest caz de toată dispoziția necesară. Clubul Sportiv Concordia Chiajna asigură partenerii de competiție de toată considerația și le cere să socotească momentul acesta unul izolat, petrecut dintr-o eroare regretabilă" comunicat Chiajna

update 15:35

Președintele Chiajnei a declarat că echipa își asumă vina pentru incidentele petrecute.

"Ne asumăm o parte din vină. Noi am fost de bună credință. Am primit un avertisment și o penalitate financiară", a declarat Cristian Tănase pentru GSP.RO.

Știrea inițială:

În minutele de prelungire, la boxele arenei din Chiajna s-a auzit un mesaj către fanii lui Dinamo, prin care aceștia erau îndemnați să o înjure pe Steaua, marea rivală a "câinilor".

"Acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige m... Steaua, m... Steaua!" s-a auzit la stația de amplificare a stadionului

Deși inițial s-a crezut că persoana care i-a incitat pe fani să scandeze împotriva Stelei ar fi putut fi crainicul arenei, Horațiu Ciornei, reporterii GSP prezenți la meci relatează că vinovați ar fi doi fani ai lui Dinamo. Cabina crainicului este situată lângă tribuna VIP. Doi suporteri dinamoviști care aveau invitații la "oficială" au intrat în vorbă cu crainicul pentru a-i distrage atenția și unul dintre ei i-a smuls microfonul, transmițând apoi la stație apelul vulgar către galeria dinamovistă. 

VIDEO cu momentul în care s-au scandat trivialitățile: 

 

NU S-A MAI VĂZUT AŞA CEVA! Au înjurat Steaua cu microfonul crainiculuihttp://bit.ly/1pB5G4w

Posted by Gazeta Sporturilor on Friday, March 11, 2016

 

ÎI ACOPERĂ PE ULTRAȘII DINAMOVIȘTI?

În versiunea lui Cristi Tănase, președintele Chiajnei, microfonul ar fi fost luat de un fan al formației ilfovene, nu al lui Dinamo! 

"Este o eroare regretabilă. Microfonul a ajuns la un fan de-ai noștri. Acum au venit cei de la Jandarmerie să ne ceară explicaţii", a declarat Tănase, conform Fanatik. 

 Chiajna poate avea de suferit

Jandarmeria a luat atitudine după aceste incidente și a demarat cercetări, iar clubul ilfovean ar putea fi amendat și riscă suspendarea stadionului, anunță Fanatik.

"Jandarmeria derulează o anchetă.  Dacă se descoperă cine a strigat la microfon, se vor aplica amenzi. Dacă organizatorii sunt vinovați, ei riscă o sancțiune între 10.000 și 30.000 de lei, iar LPF poate suspenda stadionul între o lună și șase luni", a declarat Cristian Munteanu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
alessyo49
alessyo49  •  12 Martie 2016, 11:17

Senzational....ha, ha, ha

827246700645768
Andreica Gogu  •  12 Martie 2016, 05:14

domnilor ziaristi, nu-i asa ca sunteti surprinsi de asemenea manifestari; nu-i asa ca va frecati mainile de satisfactie cand constatati impactul unor asemenea manifestari; cand afirm asa ceva ma refer la cvasitotalitatea manifestarilor huliganice, de oriunde din tara; continuati sa faceti apologia unor asemenea huligani si aruncati raspunderea in spatele altora.

827246700645768
Andreica Gogu  •  12 Martie 2016, 05:08

domnilor intelectuali de la celebrul club concordia, celebru prin moralitatea cu care se exprima in spatiul public, mai ramane sa ma acuzati pe mine , stelistul de undeva din tara ca sunt vinovat noroiul patronat de voi

Vezi toate comentariile (34)
Comentează