FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  VIITORUL - FC BOTOŞANI

GALERIE FOTO Viitorul a eliminat FC Botoşani din Cupa Ligii, după meci splendid

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 12:15

Viitorul a cîştigat partida disputată pe stadionul Giuleşti, cu FC Botoşani, din optimile de finală ale Cupei Ligii, 3-3 (5-3 după penalty-uri). După un început mai bun al Viitorului, demonstrat prin ratarea lui Mitrita din minutul 5, a venit rîndul botoşănenilor să preia frîiele partidei.

Tincu, în minutul 15, a tras semnalul de alarmă la poarta lui Balauru, după care a venit golul lui Hadnagy de la jumătatea primei reprize. Botoşăneanul a îndeplinit o simplă formalitate, după ce primit o centrare de la Croitoru de pe partea dreaptă.

Puştii lui Hagi n-au renunţat la luptă, iar cu 7 minute înainte de finalul primei reprize, Mitriţă a înscris după o cascadă de driblinguri şi un şut de la 17 metri pe jos, mingea ştergînd uşor bara din dreapta lui Lazăr.

Partea a doua a meciului i-a avut în prim plan pe jucătorii lui Stelea. Viitorul a preluat conducerea în minutul 66, după un penalty executat de Daminuţă. Fostul fotbalist al Interului ratase în prealabil lovitura de la 11 metri, dar arbitrul a dictat reexecutarea acesteia.

Şase minute mai tîrziu, Botoşaniul dă replica Viitorului şi înscrie cu un şut al lui Fulop de la 18 metri. Balauru n-a avut nici o reacţie, mingea lovind bara din dreapta acestuia, după care a intrat în poartă.

O dată ajunsă partida în prelungiri, Daminuţă loveşte din nou. Mijlocaşul a centrat în careu, însă Patache deviază mingea cu capul şi înscrie în propria poartă.

Ultima fază a prelungirilor a adus golul egalării pentru Botoşani. Acsinte a marcat, după o fază genială făcută de Ivanovici, care a driblat doi adversari şi a şutat, mingea a lovit bara şi a ajuns la marcatorul golului.

După ce s-a ajuns la loviturile de departajare, singurul care a ratat a fost jucătorul Botoşaniului, Fulop. Astfel, Viitorul merge în următoarea fază a competiţiei.

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului!

Echipele de start:

Viitorul: Balauru - C. Manea, Ţîru, Puţanu, Mitrea - Marin, Daminuţă, Benzar - Mitriţă, Rusu, Tănase
Rezerve: Buzbuchi, Nedelcu, Perju, Cioablă, Hodorogea, Cîrstocea, Vina

FC Botoşani: Lazar - Patache, Ghinga, Tincu, Acsinte - Ianc, Vaşvari, Croitoru - Fulop, Hadnagy, Ivanovici
Rezerve: Tiuţ, Oltean, Cîrjan, Codoban, Bordeianu, Atudorei, Batin

Foto: Viitorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
nicusor.m
nicusor.m  •  20 Iulie 2014, 10:47

Va rog sa treceti corect rezultatul jocurilor. Rezultatul dupa 90 minute, dupa 12o minute si dupa loviturile de departajare din punctul de la 11m. ( NU sunt penaltyuri )

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  19 Iulie 2014, 11:07

bai hotarativa odata: VIITORUL e din METROPOLA CONSTANTA sau com VOLUNTARI ???, sau sat CHIAJNA ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2014, 06:59

blatul perfect ? penal;tyurile..)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează