FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - ASTRA 1-0

A uitat de meciul cu Dinamo! Edward Iordănescu se plânge după ce Astra a fost eliminată din Cupă: "Să joci pe un astfel de teren e un real pericol"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 22:46

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei, a comentat eliminarea echipei sale din Cupa României după înfrângerea de la Mediaș, 0-1. Deși Astra a avut un teren impracticabil în meciul din campionat cu Dinamo, antrenorul giurgiuvenilor nu a ezitat să se plângă de starea gazonului de la Mediaș.

"Trebuie să avem tărie să felicităm echipa gazdă pentru calificare. Nu vreau să găsesc un alibi, dar să joci pe un astfel de teren reprezintă un real pericol pentru toți jucătorii. Trebuia să nu greșim și să reușim să mergem mai departe în Cupă. Am încercat să schimb și sistemul, am băgat și al doilea atacant. Din pacate, nu a fost suficient.

Gazul e o echipă bună, ne-a pus probleme și în campionat. Ne așteptam la un joc dificil pe un astfel de gazon. Mediaș va face o figură frumoasă în play-out", a spus Iordănescu, la TV Digi Sport.

"Îmi doresc arbitri români în play-off. Sunt lucruri care mă nemulțumesc, dar avem arbitri buni. Dacă am apela la arbitri străini ar fi un pas înapoi. N-ar fi în interesul arbitrajului și fotbalului românesc" Edward Iordănescu

Vezi aici cronica partidei Gaz Metan - Astra 1-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Februarie 2018, 12:41

o sa va vedem si pe voi asta seara la sibiu ,sper sa nu intrati pe teren si sa pierdeti cu 0-3 .daca va puneti cu burleanu a-ti incurcat-o rau de tot .

rinocereus
rinocereus  •  28 Februarie 2018, 10:20

Unde o fi atitudinea de la meciul cu Dinamo? Organizarea, spiritul de sacrificiu, patronul care intra in vestiar sa motiveze, prima promisa? Pentru imaginea lor, o fi mai importanta o victorie cu Dinamo, decat Cupa Romaniei...

mixmax
mixmax  •  28 Februarie 2018, 09:59

hahaha...abundenta de comentarii de la rinistii cu valoare de play-out dar cu aspiratii de play-off. Felicitari Astrei ca nu s-au dat la o parte ca sa bage blatinamo in play-off. Toata lumea stie ca singurul motiv pt care neagoitzele vroiau in play-off este ca *** la cfr de doua ori si sa incerce prin toate mijloacele sa incurce Steaua. Cinste si moralitate nu prea exista la coreografele de rin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează