FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA TG. MUREȘ - CFR CLUJ 0-0

A vorbit fără perdea » Grigoraș, luat de urechi de un fost elev

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 22:38

Fundașul Ionuț Balaur consideră că jocul lui ASA a devenit mai elaborat de când a plecat Petre Grigoraș și îl critică pe fostul tehnician al vicecampioanei României.

"Cred că se vede că avem un joc mai elaborat de când a plecat domnul Grigoraș. Nu se vede lipsa antrenorului. De când a plecat domnul Grigoraș, suntem un grup mai unit. Am crescut în joc de când a plecat dumnealui. Spre ghinionul lui, aici nu a avut rezultate", a declarat Ionuț Balaur la Dolcesport.

"Mutu se implică destul de mult la antrenamente, își dă interesul, dar cred că încă își dorește să rămână jucător" Ionuț Balaur la Digisport

De când a plecat Grigoraș, ASA a înregistrat o victorie cu Botoșani, 1-0, și un egal în semifinalele Cupei României cu CFR Cluj, 0-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
854605894625108
Silviu Apostol  •  03 Martie 2016, 13:18

Au crescut in joc fara Grigoras ? Se vede ca Mutu i-a trecut pe "ierburi" ! Nu mai au nici un pic de rusine !

dinamo100
dinamo100  •  03 Martie 2016, 09:03

Absolut ridicol! O echipa care a schimbat 4 antrenori, iar jucatorii (unii din ei) isi dau cu parerea despre calitatea antrenorului care a stat 2 etape!!

fibra
fibra  •  03 Martie 2016, 08:50

Nici nu este de mirare ca avem un fotbal de maidan.Acest neica-nimeni isi permite sa vorbeasca asa si probabil ca nu va fi sanctionat,intru-cat si conducerea are acelasi caracter.Antrenorul care va veni,nu are cum decat sa fie o marioneta,altfel va fi "mancat"de aceste "supervalori".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează