INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool riscă să piardă un supertalent: "Nu vînez bani, vreau trofee" » Clauză imensă pusă de cormorani

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 00:00

Liverpool a ajuns la cuţite cu Raheem Sterling, după ce atacantul de 20 de ani a refuzat oferta de a-şi prelungi contractul scadent în 2017, cu salariu aproape triplu faţă de actualul de 2,4 milioane de euro.

"Nu sînt un vînător de bani, dar îmi doresc să cîştig trofee", a declarat Sterling, curtat de Chelsea, Arsenal şi City.

Numai că pentru a-l ceda, "cormoranii" i-au fixat un preţ prohibitiv, 67 de milioane, managerul Brendan Rodgers ameninţîndu-l: "Nu pleci nicăieri la vară!".

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

10.000 euro pensie alimentară!
Samuel Eto'o a trebuit să-şi recunoscă fiica nelegitimă de 12 ani rezultată în urma scurtei relaţii cu Anna Barranca. Pe baza testului ADN, Tribunalul din Cagliari a stabilit ieri că atacantul camerunez este tatăl lui Annie, condamnîndu-l la plata unei pensii alimentare de 10.000 de euro lunar, de peste trei ori mai mult decît plătea benevol. În plus, jucătorul Sampdoriei are de achitat restanţe de 450.000 euro. "Nu ştiu dacă voi vedea banii ăştia şi vreau să ne întîlnim", a spus Anna.

I-a dat pilotului sticla să urineze!
Tragedia aviatică Germanwings, soldată cu moartea a 150 de persoane, l-a făcut pe Faustino Asprilla să ia o măsură preventivă. "M-am dus în cabina pilotului şi i-am interzis să iasă de acolo pentru a merge la toaletă. I-am lăsat o sticlă goală şi i-am spus să-şi facă nevoile în ea. De unde ştie dacă n-are lîngă el un nebun care-l va încuia pe dinafară şi va prăbuşi avionul", a postat pe reţeaua Instagram fostul atacant columbian, 45 de ani, adversar al României la CM 1994 şi 1998.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează