FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CLUJ, AZI, 21:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Falub va reveni pe banca lui U Cluj la derby-ul cu CFR Cluj din această seară: ”Universitatea s-a născut să fie iubită”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 17:34

Manşa tur a primei semifinale a Cupei României va consemna revenirea lui Adrian Falub la cîrma Universităţii după o pauză de 7 ani şi 5 luni.
"Dacă la CFR sînt problemele care sînt, noi trebuie să fim echipa care să joace cu entuziasm. Ne dorim foarte mult finala, sper ca jucătorii să înţeleagă importanţa momentului. Avem nevoie de o altă stare de spirit. Ştie toată lumea, Universitatea nu s-a născut să cîştige trofee, ci ca să fie iubită!". Falub i-a reprimit în lot pe Lungu şi Cristocea, care fuseseră excluşi de Ogăraru.

Meciul dintre CFR Cluj şi U Cluj va avea loc în această seară, de la ora 21:30, pe televiziunea sportro şi liveTEXT pe GSP.RO.653921-untitled.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
der.bomber
der.bomber  •  06 Martie 2015, 09:11

U ramane un mare brand .

radufl
radufl  •  04 Martie 2015, 21:26

Echipele postate de voi sunt complet diferite de ce au anunțat antrenorii... Halal sport online!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează