FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB 3-0

AFC Hermannstadt - FCSB 3-0// Reacția lui Gigi Becali după umilința din Cupa României: "Au jucat cum le-am cerut! Noi avem o strategie"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 16:06

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că nu este supărat că echipa sa a fost eliminată din sferturile Cupei României, după 0-3 cu AFC Hermannstadt, și că le-a spus jucătorilor că le-a cerut doar să nu se accidenteze.

"Ce să zic? Cum să dau vina pe niște oameni cărora le-am transmis ceva? S-au prezentat cum le-am spus, cum le-am transmis. Le-am zis să intre pe teren, să joace și să nu se accidenteze. Nu se poate juca așa. Nu putem juca fotbal pe asemenea teren. 

Mândria lor e mândria lor. Noi avem o strategie. Nu ne jucăm cu Steaua să amânăm meciul, să jucăm peste 24 de ore sau altele. Am jucat fotbal ca să nu desconsiderăm competiția. Da, Cupa nu e un obiectiv. Dacă se putea, doream să o câștigăm. Dar să nu ne batem joc, cu programarea, cu gazonul.

Am vorbit aseară cu MM și cu Dică. Le-am zis să joace și să nu se accidenteze. «Dacă vedeți că adversarul bagă alunecare să ia mingea, să o dați cu mâna»". Noi nu jucăm pe mocirlă și pe gheață. Nu avem putere și forță să câștigăm pe mocirlă. Asta e. Ce să facem?", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (109)
caminero
caminero  •  02 Martie 2018, 09:04

Însuși Ghiță Ciobanul s-a scoborît de la Jina ca să-i strîngă mîna lui Neajiji cu ajutorul unui cîine ciobănesc special dresat.

368023036732853
Iuga Mircea  •  02 Martie 2018, 07:11

Acum nimeni nu se sesizeaza sa penalizeze fcsb-ul pentru non combat sau o tara intreaga crede ca asta e valoarea fcsb-ului.RUSINE fcsb!!!!!!!!!!!!!!!!

123938451769522
Work Hwy  •  02 Martie 2018, 06:42

Noncombatul tot BLAT este.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează